|

Har du en fråga om pengar? Här kan du ställa den till Matilda

Nu har du chans att ställa din fråga helt anonymt. Matilda Hassel svarar på frågorna senare i sommar. Zoom
Foto: Karolina Åsmus

Nu har du chans att ställa din fråga helt anonymt. Matilda Hassel svarar på frågorna senare i sommar.

Är du ung och har en fråga om pengar, sparande eller andra praktiska saker om att till exempel flytta hemifrån? Nu har du chans att ställa din fråga anonymt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vad är en garantihyra? Hur lägger man upp en budget? Hur ska jag kunna spara pengar då jag tjänar så lite?

Och vad ska man göra då kompisarna bara vill hitta på saker som kostar pengar? 

Marthaförbundets projekt "En euro i taget" har jobbat främst med gymnasieungdomar, men kommer nu också att rikta in sig på högskolestuderande.

Oavsett om du är en yngre eller äldre ungdom kan du skicka in en fråga till Matilda Hassel från Finland svenska Marthaförbund. Matilda är 25 år.

Annons
Beroende på hur många frågor som kommer in väljer vi ut 5–10 stycken som får svar i en artikel. Den artikeln kommer att vara öppen för alla. Inga namn publiceras i artikeln.


Mejla din fråga till karolina.asmus@hssmedia.fi, så vidarebefordras utvalda frågor anonymt till Matilda. Vi vill ha din fråga senast den 16 juni.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan