Möjlig exponering för coronavirus vid köpcentret Chydenia

Soite informerar om möjlig coronaexponering vid köpcentret Chydenia i Karleby. Zoom
Foto: Arkiv/ Jonas Brunnström

Soite informerar om möjlig coronaexponering vid köpcentret Chydenia i Karleby.

Soite meddelar om en eventuell coronaexponerad plats i Karleby på måndag. Inga nya coronafall har registrerats inom distriktet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På följande plats kan man ha exponerats för coronaviruset: 

Köpcentret Chydenia, (foajén), måndag 5 juli kl: 10-19

Personer som har besökt Chydenia vid samma tidpunkt uppmanas vara uppmärksamma på eventuella symtom. Man bör genast gå och testa sig redan vid lindriga symtom.

Vid möjlig exponering räcker det att följa coronarekommendationerna. Man bör minska antalet närkontakter till ett minimum och undvika onödiga sammankomster, ta hand om noggrann användning av munskydd, två meters säkerhetsavstånd och god handhygien. 

Om en person har varit i kontakt med någon som har utsatts för coronaviruset  kan man övervaka tillståndet hemma och följa coronarekommendationerna. Om en person har exponerats för coronavirus ringer Soite upp personen. 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan

Läs ÖT digitalt i fyra månader för 49 €

Normalpris 79,60 €

Hämta erbjudande