Ett nytt fall inom Soite – möjlig exponering i guldsmedsaffär

Ett nytt fall har rapporterats inom Soite och en möjlig exponering har skett på guldsmedsaffär. Zoom
Foto: Arkiv/ Jonas Brunnström

Ett nytt fall har rapporterats inom Soite och en möjlig exponering har skett på guldsmedsaffär.

På fredagen rapporterade Soite om ytterligare ett nytt coronafall. Exponering kan ha skett på guldsmedsaffär i centrum av Karleby.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Personer som besökt guldsmedsaffär Hanna Niemi i Kulmahuset i Karleby onsdagen den 21 juli mellan klockan 15.30 och 17.30 kan ha exponerats för coronaviruset. Dessa personer bör följa med sin hälsa och vid minsta symtom boka tid för coronatest, meddelar man från Soite.

Det här är det andra coronafallet under veckan inom Soite. Under de senaste 14 dagarna har nu sex nya fall uppdagats inom Mellersta Österbottens sjukvårdsdistrikt. Incidensen, det vill säga antalet fall per 100 000 invånare de senaste 14 dagarna, ligger på 7,8. Hittills har 486 personer smittats av coronaviruset inom Soite sedan pandemins början.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan