|

UPPROP: Skicka in din vackraste Östersjöbild

VBL och ÖT efterlyser den vackraste Östersjöbilden från sommaren 2021. Zoom
Foto: Mikael Nybacka

VBL och ÖT efterlyser den vackraste Östersjöbilden från sommaren 2021.

Vi uppmärksammar Östersjödagen genom att utse sommarens vackraste Östersjöbild. Skicka in ditt bidrag och du har chansen att vinna två kokböcker.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Östersjödagen är en årlig festdag som ordnas för att fira havet. Målet med dagen är att få oss alla att njuta av vårt unika hemhav och göra konkreta gärningar för dess bästa.

Avsikten är inte bara att fira Östersjön, utan också att öka kunskaperna om havets mångskiftande natur, kultur och historia. Östersjödagen har lanserats av John Nurminens Stiftelse.

Även Vasa stad deltar i den riksomfattande Östersjödagen. Programmet hittar du på stadens webbplats. 

Nu efterlyser vi den vackraste Östersjöbilden från sommaren 2021. Upplevde du en fin solnedgång, en minnesvärd båttur eller den perfekta stranddagen? 

Annons
Läs också: VBL:s och ÖT:s artikelserie om Östersjön hittar du här. 

Vi samlar alla bilder till ett bildspel och utser den vackraste bilden. Den som tagit den finaste bilden vinner två Micke Björklunds kokböcker. 

Skicka bilden till patrick.sjoholm@hssmedia.fi senast fredagen den 27 augusti.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan