|

61-årig Vasabo försvunnen – polisen ber om tips

61-åringen har hittats omkommen. Zoom
Foto: Fredrik Westblom

61-åringen har hittats omkommen.

UPPDATERAD. Kaj Krister Lundström försvann i juli i Vasa. Han sågs senast på Kungsapoteket i Roparnäs. Den 29 augusti hittades han omkommen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Polisen har börjat utreda försvinnandet av Kaj Lundström. Lundström, som är 61 år, bor på Kapellbacksvägen i Korsnäståget i Vasa och har varit försvunnen sedan i juli. 

Senast han sågs var den 24 juli, cirka klockan 10 på morgonen. Då besökte han Kungsapoteket i Vasa. Sedan dess har ingen fått kontakt med honom. 

Lundström är 162 cm lång och har en normal kroppsbyggnad. Han har vanligtvis skalligt klippt hår och möjligen ett kort skägg. Lundström har möjligen haft en mörkblå jacka och en grå keps den dagen då han har försvunnit.

Lundström rörde sig vanligen med antingen en blå eller röd cykel, antingen av märket Helkama Merida eller Marvil. Han rörde sig oftast i Vasa och i närområdet.

Annons
Polisen tar emot tips om observationer på adressen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Uppdaterad 25 augusti. Polisen meddelar att Kaj Krister Lundströms cykel har hittats i närheten av Molnträsket.

Uppdaterad 29 augusti: Lundström har hittats omkommen. 

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan