|

10 nya coronafall inom Soite – exponering i matbutik

Det är fortfarande väldigt många som kommer in för coronatest i Karleby. På fredagen noterades tio nya fall. Zoom
Foto: Frida Pått

Det är fortfarande väldigt många som kommer in för coronatest i Karleby. På fredagen noterades tio nya fall.

Det har konstaterats 10 nya coronafall inom Soite på fredagen. Prisma i Karleby har lagts till listan med coronaexponerade platser.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Soite rapporterar om 10 nya coronafall i Mellersta Österbottens sjukvårdsdistrikt på fredagen. En ny exponeringsplats har också noterats, det är Prisma i Karleby den 22 augusti klockan 14-14.20.

Den som besökt Prisma under denna tid ska hålla koll på sina symptom och göra coronatest med låg tröskel. Man behöver inte kontakta Soite om man känner sig frisk.

 

Infektionsöverläkare Marko Rahkonen konstaterade tidigare på fredagen att det görs väldigt många tester inom Soite just nu och att de lär bli fler än förra veckan. Nordlab jobbar på att snabba på analyserna av proven.

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan