|

Vill du bli lucia?

Krista Kuniala var Karlebynejdens lucia år2020. Här med tärnorna Lotta Emmes, Sandra Hongell och Janika Granvik. Zoom
Foto: Arkiv/Eva-Stina Kjellman

Krista Kuniala var Karlebynejdens lucia år2020. Här med tärnorna Lotta Emmes, Sandra Hongell och Janika Granvik.

ÖT:s och Lions lucia brukar skänka ljus och glädje till andra i vintermörkret. Nu är det dags att nominera dig själv eller någon annan till uppdraget.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du vara med och glädja andra som lucia? Anmäl dig själv eller någon du känner som är utåtriktad, har en god sångröst och är minst 16 år till uppdraget som ÖT:s lucia i Karlebyregionen, det vill säga Karleby, Terjärv, Nedervetil och Kronoby. Nomineringen till lucia i Jakobstadsregionen är också öppen.

Det är en fördel om man är van att uppträda, men huvudsaken är att man vill ljusa upp någons vardag i december. I år förutsätter vi dessutom att kandidaterna är fullt vaccinerade mot covid-19.

Skicka in namn, telefonnummer och e-postadress, och berätta varför du eller någon du känner skulle passa som lucia. Om du anmäler någon annan, kom ihåg att bifoga dina egna kontaktuppgifter. Vi tar endast emot anmälningar med samtycke av kandidaten. Mejladressen är red@hssmedia.fi. 

Ifall du hellre vill sända ett brev skickas uppgifterna till ÖT, Strandgatan 8-10, 67100 Karleby. när det gäller Karlebynejdens lucia. För Jakobstadsnejden är adressen PB 22, 68601 Jakobstad. Märk kuvertet ”Lucia 2021”. 

Annons
Sista anmälningsdag är onsdagen den 20 oktober klockan 18.

ÖT ordnar luciaomröstningen i samarbete med regionens Lionsklubbar. Intäkterna från insamlingen går till välgörande ändamål.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan