|

Recept: Smaka en bit av Balkan med makedonsk twist

Meze är plockmat på Balkanvis, och kan vara allt ifrån små tilltugg till en hel måltid. Och mängden är alltid i överkant – man vet inte när man får oväntat besök.
Foto: Johan Nilsson/TT

Meze är plockmat på Balkanvis, och kan vara allt ifrån små tilltugg till en hel måltid. Och mängden är alltid i överkant – man vet inte när man får oväntat besök.

Generös, mustig och inbjudande – så är Balkanmat när den är som bäst. När Diana Dontsova korsar sina makedonska rötter med den småländska uppväxten blir varje vardag till en fest.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan