|

Handeln återinför stark munskyddsrekommendation i hela landet

Den starka munskyddsrekommendationen gäller i hela landet och gäller såväl kunder som personal. Zoom
Foto: Shutterstock/SPT

Den starka munskyddsrekommendationen gäller i hela landet och gäller såväl kunder som personal.

Handeln vill erbjuda en trygg miljö för alla kunder och rekommenderar återigen alla kunder att använda munskydd i affärer.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Handeln återgår till att starkt rekommendera kunder att använda munskydd då man utför ärenden i butiker, uppger branschorganisationerna Finsk Handel och Finlands Dagligvaruhandel i ett pressmeddelande på tisdagen.

Rekommendationen gäller i hela landet och gäller såväl kunder som personal.

Enligt förbunden frångick man den starka rekommendationen i oktober, men på grund av det försämrade coronaläget har man blivit tvungen att omvärdera beslutet.

"Dagarna innan jul är årets mest hektiska period inom dagligvaruhandeln. Vi vädjar till alla konsumenter att följa säkerhetsinstruktionerna och använda munskydd då man utför ärenden i mataffären", säger Kari Luoto, vd för Finlands Dagligvaruhandel, i pressmeddelandet.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan