Instrumentarium
ETT GOTT LIV KRÄVER FLERA PAR GLASÖGON
2 PAR TILL PRISET AV 1

Vid köp av nya glasögon får du ett ytterligare par till dig själv eller en vän. Alternativt kan du som ett andra par välja solglasögon med styrka med samma egenskaper som glasögonen. Kan ej kombineras med andra glasögonerbjudanden eller med paket- eller avtalspriser.

Ytterligare villkor: instru.fi

Kika även in Instrumentariums hemsida, samt Facebook och Instagram.Silmäasema

Solglasögonmodet 2023 visar upp uppdaterade modeller från de senaste decennierna och exceptionell färgglans. Låga och ovala solglasögon från 90-talet samt maskliknande och sportiga stilar från tidigt 2000-tal gör comeback. En av säsongens topptrender är pilotglasögon och ljusa, färgade linser.

Kika även in Silmäasemas hemsida, samt Facebook och Instagram.
Synsam Chydenia
De nya produkterna inom solglasögon och sportglasögon kategorierna har nu anlänt till Synsam i Chydenia! Vår professionella personal hjälper dig att hitta de solglasögon som passar just dig! Välkommen till oss för att bekanta dig mera med vårt breda utbud och nyheter och för solglasögonshopping nu när solen är som starkast.

Vi har ett mycket brett sortiment av sportglasögon och i vår butik arbetar även en sportoptiker som är utbildad för att välja de bästa produkterna just för din sport. Hos oss kan du just nu fynda solglasögon och sportglasögon för -25%. Välkommen på uppköp!

Kika även in Synsam Chydenias hemsida, samt Facebook.