På fredag 9.6 klockan 12-18 ordnar Sportmagasinet Mattsson en cykeldag i Nykarleby. Under dagen kommer man att visa upp en del av affärens stora cykelutbud. Salama bikes importör kommer att vara på plats för att visa upp sina populära elcyklar och dessutom bjuds det på kaffe och bulle.

Hela familjens cykeldag i Jakobstad lockade mycket folk

– Cykeldagen som vi ordnade här i Jakobstad för någon vecka sedan blev riktigt lyckat. Intresset för elcyklar har ökat mycket i år. Vi har ett brett utbud i år och det har självklart varit positivt för oss och för våra kunder, säger Filip Lund från Sportmagasinet Mattsson.

Med en elcykel kan du enkelt och bekvämt ta dig fram längre sträckor. Det är ett utmärkt sätt att minska din klimatpåverkan samtidigt som du får en rolig och hälsosam fysisk aktivitet. Elcyklar kräver dessutom rätt lite underhåll och kostar betydligt mindre att köra än en bil eller motorcykel. Du sparar pengar på bränsle, dyra försäkringar och underhållskostnader. Mattssons erbjuder dessutom 12 månaders ränte- och kostnadsfri avbetalning.

Under cykeldagen har man möjlighet att testa cyklar från olika leverantörer

Under cykeldagen har du möjlighet att testa cyklar från olika leverantörer. Du får chansen att provcykla och känna på hur det är att ta sig fram med extra kraft i pedalerna. Mattssons kunniga personal kommer också att finnas på plats för att besvara dina frågor och ge dig information om vilken typ av elcykel som skulle passa bäst för just dina behov och preferenser.

Salama bikes importör visar upp bl.a. dessa populära City-elcyklar


– Det blir en perfekt möjlighet för både cykelentusiaster och nybörjare att lära sig mer om fördelarna med elcyklar. Många företag erbjuder också cykelförmån till sina anställda, men det är inte alla som riktigt vet hur det fungerar i praktiken. Om man har frågor gällande cykelförmån eller annat som har med cyklar att göra så är det bara att komma och prata med oss, vi hjälper gärna till säger Filip.

Mattssons Cykeldag vid Nykarleby Torg:

• Fredag 9.6 kl 12-18:00
• Testa olika elcyklar på plats
• Salama bikes importör på plats för att visa upp populära elcyklar
• Kaffe & bullabjudning