|

Jaropodden 29: Jens Portin

NyhetsbildZoom
Jens Portin gästade Sören Bäck i poddstudion. Foto: Markku Jokela
Jens Portin har i skymundan blivit Jakobstads mesta allsvenska spelare. Men 30-åringen har aldrig varit de stora rubrikernas spelare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Jens Portin är uppväxt på samma gata i Kyrkostrand som Fredrik "Mini" Svanbäck. Precis som Svanbäck lämnade Portin också Jaro och Jakobstad som 25-åring för att pröva vingarna i Allsvenskan. Men med sin 145 allsvenska matcher för Gefle har han sedan länge passerat Svanbäck med 93 för Helsingborg. Med ett färskt 2-årskontrakt på fickan hägrar småningom 200-gränsen. I det nyaste avsnittet av Jaropodden berättar Portin själv om sin gedigna allsvenska karriär. Här kan du lyssna på podden med Jens Portin:

Kommentarer
|

Konkurrent till IFK Lepplax rycker i André Smulter

Nyhetsbild
André Smulter (till höger i bild) är i första hand på jakt efter ett kontrakt som skulle föra honom utomlands. Här jagar han Jeppis Hockeys Toni Mäkinen. Foto: Arkiv/Jonas Brunnström
André Smulter lämnade nyligen tränarposten i IFK Lepplax. Nu rycker konkurrenterna i honom. IK Kronan vill plocka in Malaxbon i sin spelartrupp.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Inrikes

Annvi Gardberg arbetar med öppen mikrofon och totalt förtroende

Topeliuspriset 2019 tilldelas Yle-journalisten Annvi Gardberg. Hennes undersökande reportage om kolloidalt silver  fick myndigheterna att agera mot företagare som marknadsför skadliga produkter med påståenden om att de botar sjukdomar.

Nyhetsbild
Lokalt

Bengt Klemets utreder församlingsfusion i Pedersöre och Jakobstad

FÖRSAMLINGSFUSION Det blir Bengt Klemets som utreder fusionsalternativen inom Pedersörenejdens kyrkliga samfällighet. Även om han officiellt utsågs i torsdags har han redan börjat samla material.

Nyhetsbild
Lokalt

Seniorboende fick tillstånd

KARLEBY Det planerade bostadsprojektet Hakalax Park och Hakalax Plaza får byggnadstillstånd.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan