|

Jaropodden 29: Jens Portin

NyhetsbildZoom
Jens Portin gästade Sören Bäck i poddstudion. Foto: Markku Jokela
Jens Portin har i skymundan blivit Jakobstads mesta allsvenska spelare. Men 30-åringen har aldrig varit de stora rubrikernas spelare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Jens Portin är uppväxt på samma gata i Kyrkostrand som Fredrik "Mini" Svanbäck. Precis som Svanbäck lämnade Portin också Jaro och Jakobstad som 25-åring för att pröva vingarna i Allsvenskan.

Men med sin 145 allsvenska matcher för Gefle har han sedan länge passerat Svanbäck med 93 för Helsingborg. Med ett färskt 2-årskontrakt på fickan hägrar småningom 200-gränsen.

I det nyaste avsnittet av Jaropodden berättar Portin själv om sin gedigna allsvenska karriär.

Här kan du lyssna på podden med Jens Portin:

Jag rekommenderar artikeln

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan