|

Jaropodden 31: Viktor Enbacka

Björn Bredbacka och Sören Bäck snackar Jaro. Viktor Enbacka gör sina sista veckor på Jaros kansli innan flytten till Stockholm.
Vilken Jarospelare tyckte att han hade för stor lägenhet och ville byta? Och vem var det egentligen som offrade sig för en undervattensbild i Oktober?
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det är inte bara på planen Jaro fungerar som plantskola. Viktor Enbacka gör sin sista månad på Jaros kansli innan han flyttar till Stockholm för att börja på ett nytt arbete. Björn Bredbacka bjöd in Enbacka till poddstudion där han bland annat berättade om åren med Jaro och avslöjar lite om hur det ser ut bakom kulisserna. Jaropodden hittar du på ot.fi, sevendays.fi och itunes.

Kommentarer
|

Barty fortsätter sitt party

Nyhetsbild
Ashleigh Barty firar segern mot Maria Sjarapova och en plats i Australian Opens kvartsfinal. Foto: Mark Schiefelbein/AP/TT
Hemmahoppet Ashleigh Barty manövrerade ut Maria Sjarapova och är nu i kvartsfinal i Australian Open. – Det är overkligt, säger Barty.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Missa inte den blodröda månen på måndag morgon

En total månförmörkelse som färgar hela månen röd – och ett ljusstarkt planetmöte. Passa på att gå ut och titta upp i morgon bitti, det händer saker på januarihimlen!

Nyhetsbild
Lokalt

Plankorsning i Yxpila ska göras säkrare

KARLEBY Trafikverket satsar 28 miljoner euro på att göra plankorsningar i hela landet säkrare. Yxpila i Karleby är med i åtgärdsprogrammet.

Nyhetsbild
Lokalt

Angelica nära frontalkrock vid Edsevökorsningen – "Löser sig med fjärde ramp"

PEDERSÖRE När Angelica Hellman tog avfarten från Riksåttan hem mot Lappfors var hon inte beredd på att möta en lastbil i samma fil. Vissa får köra motströms i rampen, enligt trafikplaneraren.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan