Blue Fox herrar förlorade division ett-matchen i Stjärnhallen med 2–5 (0–1, 1–0, 1–4).

Allt såg bra ut ännu när Anton Kallvik kvitterade i numerärt överläge i slutet av den andra perioden. Men två snabba mål av gästerna alldeles i inledningen av den tredje tvingade Blue Fox att chansa och jaga.

Viktori Niemi lyckades också reducera matchen till 2–3, men Eräviikingit Akatemia var det effektivare laget och vann med 5–2.

I: 18.32, 0–1 Miikka Kareinen (Juho Niinikoski).
II: 39.11, 1–1 Anton Kallvik (Jukka Keskisipilä) NÖ.
III: 41.46, 1–2 Joonatan Lindholm (Juho Niinikoski) NÖ, 43.07, 1–3 Kareinen (Patrik Laitinen), 43.37, 2–3 Viktori Niemi (Aapo Lokasaari), 48.37, 2–4 Kareinen (Kuitunen), 50.33, 2–5 Otto Blomqvist (Kaius Toivonen).
Målvakter: Anton Kronqvist, Blue Fox, 9 räddningar, byte 43.07 Roope Mutka, Blue Fox 5 räddningar, Santeri Kainulainen, Eräviikingit. 25 räddningar.
Utvisningar: Blue Fox 2x2 minuter, Eräviikingit 2x2 minuter. Publik: 206 personer.