Då Winnipeg och Florida möttes var det inget snack om vilket lag som var bättre: Winnipeg vann med hela 7–2.

Både Aleksander Barkov och Patrik Laine lyckades i målskyttet i matchen. Floridaanfallaren Barkov styrde in 2–2 i den andra perioden efter fint förarbete av Jevgenij Dadonov. Se målet här. Laine passade till Winnipegs öppningsmål och fastställde slutsiffrorna i den tredje perioden. Se Laines fullträff här.

Barkov har nu gjort 20 mål i NHL och toppar den finländska poängligan med 54 poäng. Laine är femma i den blåvita poängligan med 46 poäng men har gjort flest mål: 27 stycken.

Jori Lehterä blev målskytt för Philadelphia i sin 41:a match för klubben. Lehterä satte in det sista målet mot New York Rangers , mellan benen på svenska målvakten Henrik Lundqvist.

Lehterä passade också till ett mål i matchen, som Philadelphia vann med hela 7–4. Lagkamraten Valtteri Filppula stod för två passningspoäng.

Carolinaanfallaren Teuvo Teräväinen var också på hugget och nätade i förlustmatchen mot New Jersey. Carolina förlorade med 2–3 efter förlängning.