James van Riemsdyk blev matchhjälte när han gjorde matchens enda mål i slutet av den första perioden. I målet höll dansken Fredrik Andersen nollan.

Segern innebär att Toronto nu har samlat ihop 79 poäng på 62 matcher. Med det saldot ligger laget trea i Atlantdivisionen. Men att bara titta på ställningen divisionen ljuger en aning.

Tampa Bay och Boston som ligger före Toronto hör till seriens absolut bästa lag. Faktum är att det utöver de två lagen bara är par lag till som har samlat fler poäng än Toronto. Nashville och Las Vegas har också samlat över 80 poäng.

De tre senaste matcherna har Leo Komarov fått finna sig i lite mindre speltid. Istället för en istid på cirka 15 minuter per match har Komarov snitttat kring 12-13 minuter den senaste veckan.

Poängen sitter också hårt åt för Komarov som har stått för 0+2 i februari. Sammanlagt den här säsongen har det blivit 5+10=15.