FOTBOLL FM-ligan

• HJK – VPS 5–0 (2–0)
  • 1–0 David O´shaugnessy (21), 2–0 Evans Mensah (24), 3–0 Mensah (56), 4–0 självmål (74), 5–0 Roni Peiponen (90).

VPS spelade en bortamatch mot serieledande HJK på måndagskvällen. VPS hade en motig första halvlek i Helsingfors och hemmalaget tog ledningen i 21:a minuten genom Daniel O'shaughnessy. Bara tre minuter senare var det dags för följande mål – Evans Mensah förde upp HJK i 2–0.

I början av andra halvleken punkterade Mensah definitivt matchen med sitt andra – och HJK:s tredje – mål för kvällen. Hemmalaget vann till slut med 5–0. I den 72:a minuten gjorde VPS självmål och i slutet satte Roni Peiponen kvällens sista mål.

VPS laguppställning: Marko Meerits - Hindrek Ojamaa (67 min Ibrahima Gueye v), Jerry Voutilainen, Timi Lahti, Eero-Matti Auvinen - Berkant Güner (74 min Aubrey David), Aatu Laatikainen, Omar Jama, Sebastian Strandvall, Juha Hakola - Douglas Caé (67 min Joonas Vahtera)