PeFF tog emot topplaget ToU i damernas divison två under lördagen.

Laget lyckades vända underläge i matchen två gånger om.
Efter att ToU tog ledningen i den 29:e minuten, genom Siiri Puustinen, tog det inte lång tid innan 15-åriga Tilde Hellund kvitterade för hemmalaget.

Trots den snabba kvitteringen lyckades ToU ta ledningen på nytt innan första halvlekens slut, Maarit Hämäläinen gjorde nämligen 1-2 i på tilläggstid.

1-2 såg länge ut att bli slutresultatet, men PeFF visade styrka och Lovisa Vikström kunde göra 2-2 framspelad av Tilde Hellund med endast en minut kvar av ordinarie speltid.

– Vi spelade en riktigt bra andra halvlek, jag tycker även vi kunde tagit alla tre poängen med lite flyt, säger tränaren Sinikka Vanharanta.

Enligt tränaren Vanahranta gjorde hela hemmalaget en bra match, men Tilde Hellund kan nämnas speciellt efter både ett mål och en assist.

• PeFF: Barysheva Outi, Backman Ida, Storvall Isabella(74' Broberg-Nyström Josefina), Hellund Tilde, Vikström Lovisa, Sanden Elin, Svenlin Antonia(78' Hagberg Emma), Simons Elsa, Lindfors Ellinor, Kass Lotta, Bodbacka Mikaela(57' Lee Jenny)