I somras skapade juniorlandslagskaptenen Marcus Forss rubriker. Han tvingades tacka nej till U19-EM på hemmaplan på grund av att klubben Brentford inte ville släppa i väg honom.

Efter en fin försäsong har anfallaren Forss fått allt större ansvar i sitt klubblag. På tisdagskvällen var det dags för debut, i ligacupen mot Stevenage.

Forss tog direkt för sig och stod för matchens öppningsmål i den 42:a minuten. Senare i den målrika matchen passade han till ytterligare ett mål. Championshipklubben Brentford vann på bortaplan med 4–2.

Norwich nyförvärv Teemu Pukki fortsätter att glänsa. Matchen mot Stevenage stod och vägde vid ställningen 1–1 då Pukki byttes in i den 78:e minuten. Elva minuter senare stod det 3–1 på tavlan. Pukki passade till ledningsmålet och fastställde slutsiffrorna med ett precist skott i den bortre burgaveln.

Det var Pukkis andra mål på tre matcher i Norwich. Den första fullträffen gjorde Pukki i förlustmatchen mot West Bromwich i Championship – den näst högsta serien i England.