I de två senaste matcherna – 1–1 borta mot FC Inter och FC Lahti – ställde VPS upp med identiska startelvor och efter torsdagens match i Åbo konstaterade tränaren Petri Vuorinen att bitarna fallit på plats väldigt bra positionsmässigt.

Men inför kvällens match tvingas Vuorinen flytta om bitarna. I och med att Eero-Matti Auvinen saknas är det förmodligen Elhadji Ciss, som spelat som vänsterback på sistone, som tar hans plats i mittlåset. Det innebär sannolikt att Aubrey David flyttar från höger till vänster i backlinjen och att VPS ställer upp med Hindrek Ojamaa som högerback.

I övrigt är VPS startelva oförändrad, men nu har laget inte en enda back på bänken. Det är oklart varför mittbacken Akseli Kalermo, som varit utlånad till division 1-klubben AC Kajaani, saknas i matchtruppen.

VPS preliminära laguppställning: Samu Volotinen – Aubrey David, Elhadji Ciss, Timi Lahti, Hindrek Ojamaa – Juha Hakola, Jerry Voutilainen – Ibrahima Gueye, Juho Lähde, Sebastian Strandvall – Steven Morrissey.

På bänken: Marko Meerits (mv), Omar Jama, Aatu Laatikainen, Fabrice Gatambiye, Joonas Vahtera, Samu Alanko, Douglas Caé.

Avspark klockan 18.30 i Sandviken.