FOTBOLL FM-ligan

• VPS – RoPS 1–2 (0–0)

Efter en mållös första halvlek där VPS var snäppet bättre dominerade hemmalaget början av andra halvlek. Men det var gästerna som tog ledningen.

I 59:e minuten fick RoPS en straff och inbytta brassemittfältaren Agnaldo stegade fram och slog lugnt in bollen för 0–1.

Kvitteringen kom i 71:a minuten genom en annan inhoppare. Joonas Vahtera fick lite tid och yta strax utanför straffområdet och rullade otagbart in bollen vid bortre stolproten.

VPS dominerade slutet av matchen mot ett tröttkört RoPS, men i 89:e minuten gav Jerry Voutilainen bort bollen åt yttern Lassi Lappalainen som snyggt placerade in segermålet.

VPS laguppställning: Samu Volotinen – Hindrek Ojamaa (86 min, Steven Morrissey), Eero-Matti Auvinen, Aubrey David (v), Jerry Voutilainen (v) – Aatu Laatikainen – Juha Hakola (64 min, Joonas Vahtera), Juho Lähde (75 min, Momodou Sarr), Sebastian Strandvall, Ibrahima Gueye – Douglas Caé.