Den amerikanska sångerskan, filmstjärnan och kläddesignern Hilary Duff har laddat upp en bild på Instagram av sitt barn som är iklädd byxor vars tyg och mönster är gjort av textilfabriken Paapii i Karleby. Duff har 11,5 miljoner följare på Instagram. Bilden har fått 300 000 hjärtan av användarna som verkar gilla designen. 

Visa det här inlägget på Instagram

Howdy

Ett inlägg delat av Hilary Duff (@hilaryduff)

 
Det är Paapii-ägaren Anniina Isokangas som designat Ilves-mönstret, som föreställer ett lodjur. För Isokangas kom Duffs inlägg som en total överraskning.

– Att se Duffs bild var en mycket positiv överraskning. Det är fascinerande och roligt att se vart i världen ens produkter till sist går och vem som bär dem. I det här fallet gick byxorna till ett barn i Los Angeles vars mor är en stor kändis, säger Isokangas.

Isokangas tar det hela med ro. Någon större shoppingstorm till Paapii Designs nätbutik har ännu inte förekommit.

Den finska naturen är en stor inspirationskälla för Isokangas.

– Jag tycker att den finska naturen och skogen är mycket intressant. Skogen avbildas också i min design som i det här fallet är ett lodjur. Mina kläder är kanske inte gjorda för att ge "street cred" i New York men jag tror ändå att min design faller i smaken där ute i världen, säger Isokangas.

KP24 var först med nyheten.