James Maddison och Youri Tielemans heta när Leicester slog Brentford

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Leicester, som vann borta mot Brentford med 2-1 (1-0) i Premier League i fotboll på söndagen.

Leicesters mål gjordes av James Maddison och Youri Tielemans. Mathias Jørgensen stod för Brentfords enda mål.

För Brentford gör resultatet att laget nu ligger på tolfte plats i tabellen, medan Leicester är på nionde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 30 oktober. Då möter Brentford Burnley på Turf Moor 17.00. Leicester tar sig an Arsenal hemma 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Leicester jagar ny seger mot Brentford på bortaplan

Avspark

I dag möter Leicester Brentford på bortaplan i Premier League i fotboll på Brentford Community Stadium. Leicester har tre matcher i rad utan förlust. Brentford fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med Chelsea senast.

Brentford är elva i tabellen, medan Leicester ligger tolva. Ett poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Benjamin Chilwell matchhjälte för Chelsea mot Brentford

Chelsea vann med 1-0 (1-0) borta mot Brentford i Premier League i fotboll. Benjamin Chilwell gjorde matchens enda mål i första halvleken.

Segermålet för Chelsea stod Benjamin Chilwell för efter 45 minuter.

Segern var Chelseas fjärde på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Brentford ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Chelsea på första plats.

Nästa motstånd för Brentford är Leicester. Lagen möts söndag 24 oktober 16.00 på Brentford Community Stadium. Chelsea tar sig an Norwich City hemma lördag 23 oktober 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bryan Mbeumo och Yoane Wissa heta när Brentford slog West Ham

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Brentford, som vann borta mot West Ham med 2-1 (1-0) i Premier League i fotboll på söndagen.

Bryan Mbeumo och Yoane Wissa gjorde målen för Brentford, medan Jarrod Bowen nätade för West Ham.

West Ham ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Brentford ligger på sjunde plats.

Nästa motstånd för West Ham är Everton. Lagen möts söndag 17 oktober 16.00 på Goodison Park. Brentford tar sig an Chelsea hemma lördag 16 oktober 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmaplan för West Ham som möter Brentford i dag

Avspark

Match igen för West Ham när Brentford gästar London Stadium i Premier League i fotboll i dag. West Ham vann senast mot Leeds med 2-1, medan Brentford spelade lika, 3-3, mot Liverpool i senaste matchen.

West Ham ligger sjua i tabellen inför matchen, medan Brentford är tia. Två poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Brentford vann mot Bristol City på Ashton Gate

Efter en mållös första halvlek tog Brentford över matchen mot Bristol City i andra halvlek. Till slut vann Brentford lördagens bortamatch i Championship herr med 3-1.

Segern var Brentfords fjärde på de senaste fem matcherna.

Resultaten i sista omgången innebär att Bristol City slutar på 19:e plats och Brentford på tredje plats. Brentford är klart för kvalspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen för Bristol City som tar emot Brentford

Avspark

I dag möter Bristol City Brentford på hemmaplan i sista omgången i Championship herr i fotboll. Brentford har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Bristol City. Gästerna har tre förluster i rad, senaste mot Millwall med 1-4.

När lagen möttes senast, 3 februari på Brentford Community Stadium, slutade det med seger för Brentford med 3-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Brentford i toppmatchen mot Watford

Det var två topplag som möttes i Championship herr i fotboll på lördagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Brentford, som besegrade Watford med 2-0 (0-0).

Med en omgång kvar är Brentford på tredje plats i tabellen, medan Watford är på andra plats. Fyra poäng skiljer lagen åt.

Brentford har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Det betyder att Brentford gick obesegrade från planen för elfte matchen i följd.

I nästa match, lördag 8 maj 14.30, har Brentford Bristol City borta på Ashton Gate, medan Watford spelar hemma mot Swansea.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två omgångar kvar när Brentford möter Watford på Brentford Community Stadium

Avspark

I kväll tar tredjeplacerade Brentford emot andraplacerade Watford på Brentford Community Stadium. Efter matchen återstår bara en omgång i Championship herr i fotboll Brentford har tio matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade Watford. Det blev seger i den senaste matchen för Watford, 1-0 mot Millwall på hemmaplan.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 1-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.