Cambuur

13 november kl 15:30 Heerenveen - Cambuur 2-1 Läs mer
Nästa match:
8 januari
NEC Nijmegen - Ajax kl 15:30

Amin Sarr och Anas Tahiri heta när Heerenveen slog Cambuur

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Heerenveen, som vann hemma mot Cambuur med 2-1 (1-1) i Eredivisie herr i fotboll på söndagen. Anas Tahiri blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 81 minuter.

Gästande Cambuur startade matchen bäst och tog ledningen. Jamie Jacobs gjorde målet framspelad av Alex Bangura, redan i tionde minuten.

Heerenveen kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, genom Amin Sarr. Och med nio minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Anas Tahiri. Tahiri fullbordade därmed lagets vändning.

Heerenveen har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Cambuur har fem förluster. Det här var Heerenveens fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Cambuurs sjätte uddamålsförlust.

Det här betyder att Heerenveen är kvar på åttonde plats, och Cambuur stannar på 17:e plats, i tabellen.

I nästa omgång har Heerenveen Waalwijk borta på Mandemakers Stadion, lördag 7 januari 17.30. Cambuur spelar hemma mot FC Volendam söndag 8 januari 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Heerenveen och Cambuur möts i sista höstomgången

Avspark

Hösten kan summeras för de båda lagen efter dagens möte där Heerenveen tar sig an Cambuur hemma på Abe Lenstra Stadion i årets sista match i Eredivisie herr i fotboll. Bortalaget har fyra raka förluster, senaste mot Feyenoord med 0-1. Det blev seger i den senaste matchen för Heerenveen, 1-0 mot Excelsior 31 hemma.

Heerenveen är åtta i tabellen, medan Cambuur ligger på 17:e plats. Tolv poäng skiljer lagen åt.

Cambuur har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot Fortuna Sittard. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Feyenoord mot Cambuur – Quilindschy Hartman matchhjälte

Feyenoord vann hemmamatchen mot Cambuur i Eredivisie herr i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i första halvleken genom Quilindschy Hartman.

Segermålet för Feyenoord stod Quilindschy Hartman för efter fyra minuter.

Segern var Feyenoords fjärde på de senaste fem matcherna.

Feyenoord har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Cambuur har en oavgjord och fyra förluster. Det här var Feyenoords tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Cambuurs femte uddamålsförlust.

Feyenoord ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Cambuur är på 17:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 13 november. Då möter Feyenoord Excelsior 31 på De Kuip 17.45. Cambuur tar sig an Heerenveen borta 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Cambuur på segerjakt mot Feyenoord borta

Avspark

Cambuur jagar en seger när laget möter tredjeplacerade Feyenoord borta på De Kuip. Inför kvällens match har bortalaget fyra matcher i rad utan seger i Eredivisie herr i fotboll. Feyenoord har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med Cambuur.

Cambuur är rätt bra på bortaplan, och har en seger och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lasse Schöne målskytt när Nijmegen sänkte Cambuur

Målet i första halvleken av Lasse Schöne blev matchens enda när Nijmegen vann med 1-0 (1-0) borta mot Cambuur i Eredivisie herr i fotboll.

Lasse Schöne stod för Nijmegens avgörande mål efter 44 minuter.

Cambuur har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Nijmegen har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Cambuurs fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Nijmegen ligger på tionde plats i tabellen, och Cambuur är på 16:e plats.

Nästa motstånd för Cambuur är Feyenoord. Lagen möts torsdag 10 november 21.00 på De Kuip. Nijmegen tar sig an Waalwijk hemma söndag 13 november 13.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Cambuur på segerjakt mot Nijmegen hemma

Avspark

Cambuur jagar en seger när laget möter Nijmegen hemma på Cambuur Stadion. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i Eredivisie herr i fotboll. Bortalaget har tio matcher i rad utan seger.

Cambuur ligger på 16:e plats i tabellen inför matchen, medan Nijmegen är på 14:e plats. Tre poäng skiljer lagen åt.

Nijmegen har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot FC Volendam. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ricky Van Wolfswinkel målskytt när FC Twente sänkte Cambuur

Målet i andra halvleken av Ricky Van Wolfswinkel blev matchens enda när FC Twente vann med 1-0 (0-0) borta mot Cambuur i Eredivisie herr i fotboll.

Ricky Van Wolfswinkel stod för FC Twentes avgörande mål efter 90 minuter.

Cambuur har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan FC Twente har tre vinster och två förluster. Det här var Cambuurs tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även FC Twentes tredje uddamålsseger.

Cambuurs nya tabellposition är 16:e plats, medan FC Twente är på femte plats.

Nästa motstånd för Cambuur är Nijmegen. Lagen möts fredag 4 november 21.00. FC Twente tar sig an Waalwijk hemma söndag 30 oktober 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för Cambuur att ta sig an FC Twente på hemmaplan

Avspark

Match igen när Cambuur möter FC Twente i Eredivisie herr i fotboll på söndagen. Det blev seger i den senaste matchen för FC Twente, 3-0 mot Groningen på hemmaplan, Cambuur förlorade mot Vitesse.

Cambuur ligger på 15:e plats i tabellen inför matchen, medan FC Twente är femma. Elva poäng skiljer lagen åt.

FC Twente har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på fem försök hittills den här säsongen, mot Nijmegen. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vitesse segrade mot Cambuur på bortaplan

Vitesse vann lördagens match borta mot Cambuur i Eredivisie herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.

Gästande Vitesse fick en bra start på matchen. Ryan Flamingo gjorde målet, redan i 20:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Det dröjde till den 74:e minuten innan Kacper Kozlowski ökade ledningen.

Till slut kom också 0-3-målet genom Sondre Tronstad som ökade Vitesses ledning i 82:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Cambuur har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Vitesse har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Det här betyder att Cambuur nu ligger på 15:e plats i tabellen, och Vitesse är på 16:e plats.

Nästa motstånd för Cambuur är FC Twente. Lagen möts söndag 23 oktober 15.30. Vitesse tar sig an Emmen hemma lördag 22 oktober 22.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vitesse jagar ett trendbrott på bortaplan mot Cambuur

Avspark

Bottenlaget Vitesse har inte vunnit på fyra raka matcher i Eredivisie herr inför kvällens möte borta mot Cambuur i fotboll. Cambuur fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0-0 mot Go Ahead.

Cambuur har bara en seger på fem försök hittills på hemmaplan i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nederländerna Eredivisie

# Lag S MS P
1 Feyenoord 14 22 33
2 Ajax 14 27 30
3 PSV Eindhoven 14 22 30
4 AZ Alkmaar 14 9 29
5 Twente 14 15 27
6 Sparta Rotterdam 14 9 24
7 Utrecht 14 2 24
8 Heerenveen 14 3 23
9 Nijmegen 14 3 17
10 Waalwijk 14 -3 17
11 Go Ahead 14 -3 15
12 Fortuna Sittard 14 -7 15
13 Vitesse 14 -13 13
14 Excelsior 14 -21 13
15 Groningen 14 -12 12
16 Emmen 14 -14 11
17 Cambuur 14 -13 8
18 FC Volendam 14 -26 6

Skytteliga

Jamie Jacobs 2
Mees Hoedemakers 2
Jasper Ter Heide 1
Michael Breij 1
Mitchell Paulissen 1
Sai van Wermeskerken 1
Silvester van der Water 1