RB Leipzig

7 mars kl 16:30 VfL Wolfsburg - RB Leipzig 0-0 Läs mer
Nästa match:
2 maj
RB Leipzig - Fortuna Düsseldorf kl 16:30

Mållöst mellan Wolfsburg och Leipzig

Varken hemmalaget Wolfsburg eller bortalaget Leipzig lyckades spräcka nollan i lördagens match i Bundesliga i fotboll. Matchen slutade 0–0. Det betyder att Wolfsburg gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd. Leipzig ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Wolfsburg är på sjunde plats. Wolfsburg tar sig an Augsburg i nästa match borta söndag 15 mars 19.00. Leipzig möter Freiburg hemma lördag 14 mars 16.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två formstarka lag - nu möts Wolfsburg och Leipzig

Avspark

Wolfsburg och Leipzig hoppas båda att kunna förlänga sviten av matcher med poäng i Bundesliga i fotboll när lagen möts på lördagen. Just nu har båda lagen fem matcher i rad med poäng. Wolfsburg har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade Leipzig. Leipzig har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med sjundeplacerade sjundeplacerade Wolfsburg. Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 19 oktober slutade 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Leipzig och Leverkusen delade på poängen efter 1–1

Det blev delad pott när Leipzig tog emot Leverkusen i Bundesliga i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1–1 (1–1). Leipzigs mål gjordes av Patrik Schick, Leverkusens av Leon Bailey. Det här betyder att Leipzig är kvar på andra plats, och Leverkusen stannar på femte plats, i tabellen. I nästa match, lördag 7 mars 16.30, har Leipzig Wolfsburg borta, medan Leverkusen spelar hemma mot Eintr Frankfurt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Leverkusen med tre segrar i rad möter Leipzig

Avspark

I dag möter Leverkusen Leipzig på bortaplan i Bundesliga i fotboll. Leverkusen har tre segrar i rad, senast med 2–0 mot Augsburg, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. Leipzig har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Leverkusen. Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Utklassning när Leipzig besegrade Schalke 04

Leipzig hade inga problem med Schalke 04 i Bundesliga i fotboll, och vann borta med 5–0 (1–0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Schalke 04 vann med 1–3. Resultatet betyder också att Leipzig har hållit nollan i tre matcher i rad. Målgörare för Leipzig var Angelino, Emil Forsberg, Marcel Halstenberg, Marcel Sabitzer och Timo Werner. Resultatet innebär att Schalke 04 ligger kvar på sjätte plats och Leipzig på andra plats i tabellen. Nästa motstånd för Schalke 04 är FC Köln. Lagen möts lördag 29 februari 19.30. Leipzig tar sig an Leverkusen hemma söndag 1 mars 16.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Leipzig vill förlänga sviten - möter Schalke 04 borta

Avspark

I kväll är det dags för match för Schalke 04 som tar emot Leipzig hemma i Bundesliga i fotboll. Leipzig har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med sjätteplacerade Schalke 04. Schalke 04 har sex matcher i rad utan förlust. Senast lagen möttes slutade det med seger för Schalke 04 på bortaplan med 3–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Leipzig toppar tabellen efter seger mot Werder Bremen

Leipzig är ny serieledare i Bundesliga i fotboll efter hemmaseger med 3–0 (2–0) mot Werder Bremen. Leipzig leder serien två poäng före Bayern München som dock har en match mindre spelad. Werder Bremen ligger på 17:e plats i tabellen. Målen gjordes av Lukas Klostermann, Nordi Mukiele och Patrik Schick. Lördag 22 februari möter Leipzig Schalke 04 borta 19.30 och Werder Bremen möter Borussia Dortmund hemma 16.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Leipzig vill bryta tunga trenden hemma mot Werder Bremen

Avspark

Leipzig har tre matcher i rad utan seger i Bundesliga inför dagens match på hemmaplan mot Werder Bremen i fotboll. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Union Berlin med 0–2. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Leipzig på bortaplan, 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

0–0 i toppmötet mellan Bayern München och Leipzig

Lagen delade på poängen i den heta toppmatchen i Bundesliga i fotboll mellan Bayern München och gästande Leipzig. Söndagens match slutade 0–0. Resultatet innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Bayern München. Det här betyder att Bayern München är kvar i serieledning, och Leipzig stannar på andra plats, i tabellen. En poäng skiljer lagen åt. Bayern München tar sig an FC Köln i nästa match borta söndag 16 februari 16.30. Leipzig möter Werder Bremen hemma lördag 15 februari 16.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bayern München med sex segrar i rad möter Leipzig

Avspark

I kväll möts Bayern München och Leipzig i Bundesliga i fotboll. Bayern München har sex segrar i rad, senast med 3–1 mot Mainz, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Den senaste matchen för Leipzig slutade oavgjort, 2–2, mot Mönchengladbach. Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tyskland Bundesliga

# Lag S MS P
1 B München 25 47 55
2 Dortmund 25 35 51
3 Leipzig 25 36 50
4 M:gladbach 25 19 49
5 Leverkusen 25 15 47
6 Schalke 04 25 -3 37
7 Wolfsburg 25 4 36
8 Freiburg 25 -1 36
9 Hoffenheim 25 -8 35
10 FC Köln 25 -6 32
11 Union Berlin 25 -9 30
12 E Frankfurt 24 -3 28
13 Hertha Berlin 25 -16 28
14 Augsburg 25 -16 27
15 Mainz 25 -19 26
16 Fort Düsseldorf 25 -23 22
17 W Bremen 24 -28 18
18 Paderborn 25 -24 16

Skytteliga

Timo Werner 21
Marcel Sabitzer 8
Patrik Schick 7
Emil Forsberg 5
Christopher Nkunku 4
Marcel Halstenberg 3
Nordi Mukiele 3
Konrad Laimer 2
Lukas Klostermann 2
Willi Orban 2
Yussuf Poulsen 2
Angelino 1
Kevin Kampl 1
Marcelo Saracchi 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.