Kristiansund BK

12 september kl 19:00 Kristiansund BK - Viking 3-5 Läs mer
Nästa match: Start - Kristiansund BK kl 19:00

Formstarka Viking tog ny seger mot Kristiansund

Viking är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Kristiansund borta på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3–5 (1–1) innebär att Viking nu har tre segrar i följd i Eliteserien herr i fotboll, efter att tidigare haft en tuff trend.

Veton Berisha och Zymer Bytyqi gjorde två mål var för Viking. Ylldren Ibrahimaj gjorde också ett mål för Viking, målen för Kristiansund gjordes av Amahl Pellegrino 2 och Bendik Bye.

Med tre omgångar kvar är Kristiansund på femte plats i tabellen, medan Viking är på nionde plats.

I nästa match, söndag 20 september 19.00, har Kristiansund Start borta, medan Viking spelar hemma mot Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ny segerjakt när starka Viking möter Kristiansund på bortaplan

Avspark

I kväll möts Kristiansund och Viking i Eliteserien herr i fotboll. Viking har en svit på fyra matcher med poäng inför mötet med femteplacerade Kristiansund. Kristiansund vann senast mot Sandefjord med 2–0.

Kristiansund vann lagens senaste möte med 2–1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Underläge i halvtid – då fixade Dan Peter Ulvestad och Olaus Skarsem Kristiansunds vändning

Hemmalaget Viking hade greppet i halvtid och ledde med 1–0 i Eliteserien herr i fotboll. Men Kristiansund vände på matchen och vann till slut med 2–1.

Kristiansunds mål gjordes av Dan Peter Ulvestad och Olaus Skarsem. Veton Berisha stod för Vikings enda mål.

Med fyra omgångar kvar är Viking på 13:e plats i tabellen, och Kristiansund är på femte plats.

I nästa match, söndag 9 augusti 19.00, har Viking Ålesund borta, medan Kristiansund spelar hemma mot Start.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund i bra form möter Viking borta

Avspark

Viking spelar hemma mot Kristiansund i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Kristiansund har tre matcher i rad utan förlust. Det blev förlust för Viking mot Rosenborg senast.

Viking ligger på 13:e plats i tabellen inför matchen, medan Kristiansund är sjua. Fyra poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund avgjorde mot Mjöndalen efter paus

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget Kristiansund som avgjorde matchen mot Mjöndalen. Söndagens match i Eliteserien herr slutade 1–2.

Målgörare för Kristiansund var Liridon Kalludra och Amahl Pellegrino, medan Mjöndalens enda mål gjordes av Shuaibu Lalle Ibrahim.

Mjöndalen har nu fem poäng och Kristiansund har åtta poäng när båda lagen har spelat fyra matcher.

Nästa motstånd för Mjöndalen är Ålesund. Lagen möts onsdag 1 juli 19.00. Kristiansund tar sig an Molde hemma torsdag 2 juli 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Amahl Pellegrino fixade segern för Kristiansund i matchen mot Viking

Det blev ett hattrick för Kristiansunds Amahl Pellegrino i matchen mot Viking i Eliteserien herr i fotboll. Kristiansund vann på hemmaplan med 4–2 (1–0). Sondre Sörli gjorde också ett mål för segrarna, målen för Viking gjordes av Rolf Daniel Vikstöl och Fredrik Torsteinbö. Efter nio matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för Viking. Med fyra omgångar kvar är Kristiansund på sjätte plats i tabellen, medan Viking är på femte plats. Nästa motstånd för Kristiansund är Molde. Lagen möts lördag 2 november 19.30. Viking tar sig an Lilleström hemma söndag 3 november 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Viking vill förlänga sviten - möter Kristiansund borta

Avspark

I kväll är det dags för match för Kristiansund som tar emot Viking hemma i Eliteserien herr i fotboll. Viking har nio matcher i rad utan förlust inför mötet med sjundeplacerade Kristiansund. Den senaste matchen för Kristiansund slutade oavgjort, 2–2, mot Rosenborg. Viking vann lagens senaste möte med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund tog rättvis seger mot Mjöndalen

Kristiansund startade bra i matchen mot Mjöndalen på hemmaplan på söndagen. Och 2–0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4–0 i matchen i Eliteserien i fotboll. Kristiansunds målskyttar var Flamur Kastrati, Amahl Pellegrino, Christophe Psyche och Sondre Sörli. Kristiansund ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Mjöndalen ligger på 13:e plats. Nästa motstånd för Kristiansund är Ranheim. Mjöndalen tar sig an Molde hemma. Båda matcherna spelas söndag 1 september 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Kristiansund på segerjakt mot Mjöndalen hemma

Avspark

Kristiansund jagar en seger när laget möter elfteplacerade Mjöndalen hemma. Inför kvällens match har hemmalaget fyra matcher i rad utan seger i Eliteserien i fotboll. Mjöndalen vann sin senaste match med 2–1 mot Brann. Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Bodø/Glimt 17 43 47
2 Molde 18 24 34
3 Vålerenga 18 5 32
4 Odd 17 6 31
5 Rosenborg 17 14 29
6 Kristiansund 17 10 27
7 Sarpsborg 18 -4 23
8 Stabaek 17 -3 22
9 Viking 17 -4 22
10 Brann 17 -5 22
11 Haugesund 17 -7 21
12 Strømsgodset 17 -9 20
13 Sandefjord 17 -10 19
14 Start 17 -16 15
15 Mjøndalen 18 -17 14
16 Ålesund 17 -27 7

Skytteliga

Amahl Pellegrino 16
Bendik Bye 4
Liridon Kalludra 3
Amin Askar 2
Dan Peter Ulvestad 2
Olaus Skarsem 2
Aliou Coly 1
Andreas Hopmark 1
Bent Sormo 1
Christophe Psyche 1
Oskar Siira Sivertsen 1
Sondre Sörli 1