Kristiansund BK

7 augusti kl 19:00 Kristiansund BK - Molde FK 2-3 Läs mer
Nästa match:
21 augusti
Kristiansund BK - Viking kl 19:00

Kristiansund kunde inte stoppa formstarka Molde

Kristiansund och Molde möttes på söndagen. Molde hade fyra vinster i rad i Eliteserien herr i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2-3 (2-2).

Kristian Eriksen stod för Moldes avgörande mål efter 49 minuter.

Kristiansund gjorde första målet. Andreas Hopmark slog till framspelad av Amin Askar, redan i sjätte minuten.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 16:e minuten, genom Bendik Bye på pass av Sander Erik Kartum.

I 37:e minuten nätade Eirik Haugan, på pass av Emil Breivik och reducerade åt Molde. Direkt efter pausen slog David Datro Fofana till och kvitterade för Molde.

Molde gjorde också 2-3 i 49:e minuten när Kristian Eriksen hittade rätt. Eriksen fullbordade därmed Moldes vändning. 2-3-målet blev matchens sista.

I den 88:e minuten fick Kristiansund Faris Pemi Moumbagna utvisad, och fick spela med en man mindre sista två minuterna.

Det här betyder att Kristiansund ligger kvar på 16:e och sista plats i tabellen, och Molde på första plats.

Nästa motstånd för Kristiansund är Tromsö. Lagen möts söndag 14 augusti 19.00. Molde tar sig an Haugesund borta söndag 21 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Molde vill förlänga fina segersviten mot Kristiansund

Avspark

I kväll möter Molde Kristiansund på bortaplan i Eliteserien herr i fotboll. Molde är nu på första plats i tabellen, efter fyra segrar i rad, den senaste mot Strömsgodset med 3-0. I den senaste matchen för Kristiansund fick laget med sig en poäng efter 1-1 mot Tromsö.

Molde vann lagens senaste möte med 2-1.

Molde är obesegrade på bortaplan, efter fem segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bendik Bye poängräddare för Kristiansund mot Tromsö

Tromsös August Mikkelsen gjorde 1-0 i första halvlek borta mot Kristiansund i Eliteserien herr. I andra halvlek jobbade sig Kristiansund in i matchen, och kvitterade genom Bendik Bye. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Kristiansund har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Kristiansunds tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Tromsö ligger på 13:e plats i tabellen, och Kristiansund är på 16:e och sista plats.

I nästa match, söndag 7 augusti 19.00, har Kristiansund Molde hemma, medan Tromsö spelar borta mot Lilleström.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund spelar hemma mot Tromsö i kväll

Avspark

Kristiansund möter Tromsö hemma i Eliteserien herr i fotboll i kväll. Lagen vann senast, Tromsö med 3-0 mot Sandefjord och Kristiansund med 1-0 mot HamKam.

Kristiansund är på 16:e plats i tabellen, medan Tromsö ligger på 14:e plats. Elva poäng skiljer lagen åt.

Tromsö har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har ännu inte vunnit efter sju försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Första segern för säsongen för Kristiansund

Kristiansund har haft det tufft i Eliteserien herr i fotboll den här säsongen, men borta mot HamKam kom första segern, efter 15 spelade matcher. Kristiansund vann med 1-0 (1-0).

Segermålet för Kristiansund stod Christoffer Aasbak för efter 44 minuter.

Kristiansund tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Christoffer Aasbak framspelad av Snorre Strand Nilsen.

HamKam har tre oavgjorda två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kristiansund har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var HamKams tredje uddamålsförlust den här säsongen.

I nästa omgång har HamKam Rosenborg borta, lördag 6 augusti 19.00. Kristiansund spelar hemma mot Tromsö onsdag 3 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HamKam jagar trendbrott mot Kristiansund

Avspark

HamKam har fyra raka matcher utan seger i Eliteserien herr inför kvällens match mot Kristiansund i fotboll på hemmaplan. Kristiansund fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Sandefjord senast.

När lagen möttes senast blev resultatet 2-2.

Kristiansund har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter åtta försök. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Keanin Ayer och Mohamed Ofkir matchvinnare när Sandefjord vann mot Kristiansund

Sandefjord tog en säker seger på hemmaplan mot Kristiansund i Eliteserien herr i fotboll. Matchen slutade 2-0 (1-0) efter mål av Keanin Ayer och Mohamed Ofkir.

Sandefjord har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kristiansund har en oavgjord och fyra förluster.

I tabellen innebär det här att Sandefjord nu ligger på åttonde plats. Kristiansund är på 16:e och sista plats.

Sandefjord möter Tromsö i nästa match borta lördag 30 juli 19.00. Kristiansund möter samma dag HamKam borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Kristiansund jagar nya poäng mot Sandefjord

Avspark

I kväll spelar Sandefjord hemma i Eliteserien herr i fotboll mot Kristiansund. Kristiansunds tunga förslustsvit, åtta matcher i rad med förlust, tog slut senast, när det blev lika mot Odd, 2-2. Sandefjord blev utan poäng i mötet med Molde senast.

Sandefjord ligger tolva i tabellen inför matchen, medan Kristiansund är på 16:e plats. 15 poäng skiljer lagen åt.

Kristiansund har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sju försök. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlustsviten bruten för Kristiansund – efter 2-2 mot Odd

2-2 (2-0) slutade matchen i Eliteserien herr i fotboll mellan Kristiansund och gästande Odd. Det betyder att Kristiansund, även om det inte blev seger, äntligen bröt sin svit med fem raka förluster.

I halvtid ledde Kristiansund matchen med 2-0. Men i andra halvlek jobbade sig Odd in i matchen, och kvitterade till slut.

Kristiansund fick en bra start på matchen. Andreas Hopmark slog till på pass av Christoffer Aasbak, redan i sjunde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 20:e minuten, genom Bendik Bye. Direkt efter pausen gjorde Filip Rönningen Jörgensen mål och reducerade åt Odd.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Espen Ruud träff på pass av Milan Jevtovic och kvitterade för Odd. 2-2-målet blev matchens sista.

Kristiansund har en oavgjord och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Odd har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Kristiansunds tredje oavgjorda match den här säsongen.

Kristiansund stannar därmed på 16:e och sista plats, och Odd på nionde plats, i tabellen.

Kristiansund möter HamKam i nästa match borta lördag 30 juli 19.00. Odd möter samma dag Rosenborg hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Åtta förluster i rad – nu hoppas Kristiansund på seger mot Odd

Avspark

Kristiansund jagar en seger när laget möter Odd hemma. Inför kvällens match har hemmalaget åtta förluster i rad i Eliteserien herr i fotboll, och har halkat ner till 16:e plats i tabellen. Odd spelade Lilleström senast och förlorade.

Kristiansund ligger på 16:e plats i tabellen inför matchen, medan Odd är nia. 18 poäng skiljer lagen åt.

Odd är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 18 21 42
2 Lilleström 17 17 37
3 Bodö/Glimt 17 25 34
4 Rosenborg 17 11 31
5 Viking 18 7 29
6 Vålerenga 17 3 26
7 Strömsgodset 17 -2 25
8 Sandefjord 17 -5 21
9 Ålesund 17 -7 21
10 Odd 18 -14 20
11 Sarpsborg 17 0 19
12 Haugesund 17 -2 19
13 HamKam 17 -1 18
14 Tromsö 16 -7 18
15 Jerv 17 -25 11
16 Kristiansund 17 -21 6

Skytteliga

Bendik Bye 6
Amidou Diop 2
Andreas Hopmark 2
Agon Mucolli 1
Christoffer Aasbak 1
Snorre Strand Nilsen 1
Torgil Gjertsen 1