KPS

5 oktober kl 14:00 Sundom IF - KPS 12-0 Läs mer

Storförlust för KPS borta mot Sundom IF

KPS lyckades inte alls när man mötte Sundom IF borta i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. Sundom IF gjorde hela tolv mål, och vann med 12–0 (5–0). Kevin Storfors gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Richard Dorman 2, Eddie Hiekkanen 2, Jesse Kankaanpää 2, Alexander Kronholm 2 och Christian Österlund. Serien är nu färdigspelad. Sundom IF slutar på tredje plats, och KPS på nionde plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sundom IF och KPS möts i sista omgången

Avspark

Sista omgången i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll är det dags för när Sundom IF tar emot KPS på Sundom Arena i dag. Sundom IF har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med åttondeplacerade KPS. I den senaste matchen för KPS fick laget med sig en poäng efter 0–0 mot Sundom IF. Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 0–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KPS lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Sundom IF

Sundom IF hade ledningen i halvtid med 1–0 borta mot KPS i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. Men i andra halvlek kom KPS mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 0–0. För KPS gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Sundom IF är på fjärde plats. I nästa omgång har KPS Sundom IF borta på Sundom Arena, lördag 5 oktober 14.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KPS möter Sundom IF hemma på Kipparihallen i kväll

Avspark

Dags för match – KPS möter Sundom IF på hemmaplan på Kipparihallen i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. Sundom IF har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade KPS. KPS förlorade sin senaste match med 0–4 mot NIK.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NIK segrade mot KPS på bortaplan

NIK vann onsdagens match borta mot KPS i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. I halvtid ledde laget med 1–0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 4–0. För NIK var det Thomas Kula, Conny Nyman och Mika Pitkänen 2 som blev målskyttar och fixade segern. Med två omgångar kvar är KPS på åttonde plats i tabellen, medan NIK är på sjätte plats. I nästa match möter KPS Sundom IF hemma på onsdag 25 september 19.00. NIK möter Sundom IF lördag 28 september 15.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - KPS jagar nya poäng mot NIK

Avspark

I kväll möts KPS och NIK på Sandhagens konstgräsplan i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. KPS bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Korsnäs FF, 1–0. NIK fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2–2 mot Korsnäs FF. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för NIK på hemmaplan, 4–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlustraden: Seger igen för KPS - 1–0 mot Korsnäs FF

Fyra förluster i rad i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll räckte. Borta mot Korsnäs FF bröts den tuffa sviten för KPS. Det blev 0–1 (0–0) i matchen på lördagen. Målet i andra halvleken av Mikael Nisula blev matchens enda. Med tre omgångar kvar är Korsnäs FF på elfte plats i tabellen, medan KPS är på sjunde plats. I nästa omgång har KPS NIK hemma på Sandhagens konstgräsplan, onsdag 18 september 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga KPS möter Korsnäs FF på bortaplan

Avspark

Den senaste tiden har varit riktigt tung för KPS i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll, och nu söker laget efter ett trendbrott borta mot Korsnäs FF. Bortalaget har inför matchen fyra raka förluster, och har halkat ner till nionde plats i tabellen. Korsnäs FF fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2–2 mot NIK. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för KPS, med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlustsviten: Seger igen för I-JBK - 3–1 mot KPS

Fyra förluster i rad i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll räckte. Borta mot KPS bröts den tuffa sviten för I-JBK. Det blev 1–3 (1–2) i matchen på torsdagen. I och med detta har KPS fyra förluster i rad. Målgörare för I-JBK var Benjamin Lehmann och Daniel Geisor 2, medan KPS:s enda mål gjordes av Aleksi Kangasvieri. Med fyra omgångar kvar är KPS på nionde plats i tabellen, medan I-JBK är på tionde plats. KPS tar sig an Korsnäs FF i nästa match borta lördag 14 september 14.00. I-JBK möter samma dag 15.00 Sundom IF hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I-JBK med fyra raka förluster i bagaget möter KPS

Avspark

I-JBK är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot KPS borta på Yxpila idrottsplan. Inför matchen har bortalaget fyra förluster i rad i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll och ligger just nu elva i tabellen. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Sporting med 1–5. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för I-JBK på hemmaplan, 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 3 Vasa-/MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 FC Kiisto 22 59 62
2 Närpes Kraft 22 45 45
3 Sundom IF 22 27 38
4 Kaskö IK 22 25 38
5 Sporting 22 4 31
6 KPV Akatemia 22 3 27
7 Esse IK 22 -1 26
8 NIK 22 -36 26
9 KPS 22 -29 25
10 I-JBK 22 -35 19
11 VPV 22 -31 17
12 Korsnäs FF 22 -31 16

Skytteliga

Aleksi Kangasvieri 5
Samu Laitinen 5
Oskari Hinkkanen 4
Awancer Mamer 3
Daw Malwal 3
Bright Ihionu 2
Sholl Ring 2
Do Khupeh 1
Jani Salmi 1
Joni Kivinen 1
Mikael Nisula 1
Teemu Roiko 1
Tuomas Pasanen 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.