KPS

7 augusti kl 19:00 Korsnäs FF - KPS 0-0 Läs mer
Nästa match:
16 augusti
KPS - I-JBK kl 19:00

Mållöst när Korsnäs FF tog emot KPS

Tisdagens möte på Centralidrottsplan, Korsnäs blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Korsnäs FF eller gästande KPS lyckades få till det i avsluten, och matchen i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll slutade mållös, 0-0. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Korsnäs FF på tredje plats och KPS på femte plats. KPS tar sig an I-JBK i nästa match hemma torsdag 16 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för KPS mot Virkiä efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog KPS ledningen i andra halvleken i matchen i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet mot Virkiä, och hemmalaget lyckades inte resa sig. Torsdagens match slutade 2–1 till KPS. Målgörare för KPS var Anton Söderström och Atte Henttu, medan Virkiäs enda mål gjordes av Antti Julin. I tabellen innebär det här att KPS nu ligger på femte plats. Virkiä är på åttonde plats. KPS tar sig an Korsnäs FF i nästa match borta tisdag 7 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - KPS jagar nya poäng mot Virkiä

Avspark

I kväll möts Virkiä och KPS på Keskuskenttä, Lappo i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet. KPS bröt sin dystra svit på fem matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot PeFF, 5–0. Virkiä blev utan poäng i mötet med KPV Akatemia senast. När lagen möttes senast, 10 maj på Kipparihallen, slutade det med seger för KPS med 8–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlustraden: Seger igen för KPS - 5–0 mot PeFF

Fem förluster i rad i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll räckte. Borta mot PeFF bröts den tuffa sviten för KPS. Det blev 0–5 (0–1) i matchen på torsdagen. I och med detta har PeFF fyra förluster i rad. Niko Välisaari, Aleksi Niskakoski, Mikael Nisula, Do Khupeh och Atte Henttu blev målskyttar för KPS i bortasegern. KPS ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan PeFF är på tolfte och sista plats. I nästa omgång har PeFF Korsnäs FF hemma på Falli 1, Bennäs, fredag 3 augusti 19.00. KPS spelar borta mot Virkiä torsdag 2 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KPS vill ta sig ur formsvackan borta mot PeFF

Avspark

KPS är inne i en riktigt tung formsvacka i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet. Inför mötet borta mot tolfteplacerade PeFF har laget fem förluster i rad, och är nu på åttonde plats i tabellen. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Virkiä med 3–4. När lagen möttes senast, 3 maj på Kipparihallen, slutade det med seger för KPS med 1–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KPS förlorade mot VPV på Botniahallens konstgräs

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll, där KPS föll borta mot VPV med 2–3 (1–2) på torsdagen. I och med detta har KPS fem förluster i rad. Jeremias Ketonen gjorde två mål och Miro Roukus ett mål för VPV, målen för KPS gjordes av Bright Ihionu och Atte Henttu. För VPV gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan KPS är på sjunde plats. Nästa motstånd för KPS är PeFF. Lagen möts torsdag 26 juli 18.30 på Falli 1, Bennäs.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - VPV jagar nya poäng mot KPS

Avspark

I kväll är det dags för match för VPV som tar emot KPS hemma på Botniahallens konstgräs i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet. VPV bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot PeFF, 4–1. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot FC Kiisto med 1–4. KPS vann lagens senaste möte med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Kiisto klart bättre än KPS på Elisa Stadion, Vasa

Redan i första halvlek tog FC Kiisto greppet om hemmamatchen mot KPS på tisdagen. Och i andra halvlek utökades 2–0-ledningen och matchen i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll slutade 4–1. Resultatet innebär att KPS nu har fyra förluster i rad. Målgörare för KPS var Atte Henttu. För FC Kiisto gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan KPS är på femte plats. Tisdag 10 juli 19.00 spelar FC Kiisto hemma mot Korsnäs FF. KPS möter VPV borta på Isolahti torsdag 12 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga KPS på segerjakt mot FC Kiisto borta

Avspark

KPS jagar en seger när laget möter tredjeplacerade FC Kiisto borta på Elisa Stadion, Vasa. Inför kvällens match har bortalaget tre matcher i rad utan seger i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet. Det blev seger i den senaste matchen för FC Kiisto, 3–2 mot VPV på hemmaplan.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 3 Vasa-/MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 FC Kiisto 15 21 36
2 VPS-j Akatemia 14 22 34
3 Korsnäs FF 15 25 33
4 KPS 15 6 22
5 Sporting 15 6 22
6 KPV Akatemia 15 1 22
7 VPV 14 7 20
8 Sundom IF 14 3 17
9 Virkiä 16 -23 16
10 I-JBK 15 -18 14
11 Esse IK 15 -16 12
12 PeFF 15 -34 3

Skytteliga

Atte Henttu 17
Bright Ihionu 4
Do Khupeh 2
Joni Kivinen 2
Rauli Lassila 2
Aleksi Niskakoski 1
Anton Söderström 1
Mikael Nisula 1
Niko Välisaari 1
Teemu Roiko 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.