HBK

8 september kl 14:00 HBK - Into 10-0 Läs mer

HBK och Into möts i sista omgången

Avspark

Sista omgången i division 6 MÖ-distriktet är det dags för när HBK tar emot Into på Hovsala plan, Kronoby i dag. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger. Into förlorade sin senaste match med 1–6 mot FC Ylivieska II. Senast lagen möttes slutade det med seger för HBK på bortaplan med 3–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rasmus Wassborr räddade poäng när Myran II kryssade mot HBK

I halvtid ledde HBK matchen på bortaplan i division 6 MÖ-distriktet i fotboll mot Myran II med 1–0, efter mål av Pavel Storbacka. Men i andra halvlek jobbade sig Myran II in i matchen, och kvitterade genom Rasmus Wassborr. Matchen slutade 1–1. Med en omgång kvar är Myran II på femte plats i tabellen, och HBK är på tredje plats. I nästa match, lördag 8 september 14.00, har Myran II K-Pallo borta på Merenojan urheilukenttä, Kalajoki, medan HBK spelar hemma mot Into.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Myran II på hemmaplan mot HBK i division 6 MÖ-distriktet

Avspark

Division 6 MÖ-distriktet är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för sjätteplacerade Myran II väntar ett möte med andraplacerade HBK som gästar Idrottsplan, Nedervetil i kväll. Den senaste matchen för Myran II slutade oavgjort, 1–1, mot FC Ylivieska, HBK blev besegrat av FC Ylivieska II (0–6). HBK vann lagens senaste möte med 5–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlust för HBK i toppmötet med FC Ylivieska II i division 6 MÖ-distriktet

HBK föll i den tuffa drabbningen mot tredjeplacerade FC Ylivieska II på bortaplan på fredagen. Matchen mellan de båda topplagen i division 6 MÖ-distriktet i fotboll slutade 6–0 (2–0). Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. FC Ylivieska II ligger kvar på tredje plats i tabellen, och HBK på andra plats. HBK hade inför matchen sju matcher i rad utan förlust. Kimmo Kariniemi gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Lauri-Erkki Mustapää 2 och Ralf Wunderlich. Måndag 27 augusti 18.30 spelar HBK borta mot Myran II.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka HBK vill förlänga sviten - möter FC Ylivieska II borta

Avspark

I kväll möts FC Ylivieska II och HBK på Safarin puistostadion, Ylivieska. HBK har sju matcher i rad utan förlust i division 6 MÖ-distriktet inför mötet med tredjeplacerade FC Ylivieska II. FC Ylivieska II har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade HBK. Senast lagen möttes slutade det med seger för HBK på hemmaplan med 6–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HBK och FC Ylivieska delade på poängen i toppmötet

Det blev 1–1 (1–1) i torsdagens heta toppmatch i division 6 MÖ-distriktet i fotboll mellan hemmalaget HBK och FC Ylivieska. Resultatet innebär sju raka matcher med poäng för HBK. HBK:s mål gjordes av Lucas Gripenberg, FC Ylivieskas av Jesse Salo. Med tre omgångar kvar är HBK på andra plats i tabellen, och FC Ylivieska leder serien. I nästa match möter HBK FC Ylivieska II borta på fredag 24 augusti 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar HBK hemma mot FC Ylivieska

Avspark

FC Ylivieska gästar Hovsala plan, Kronoby för match mot HBK i division 6 MÖ-distriktet. FC Ylivieska har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. HBK har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med förstaplacerade serieledande FC Ylivieska. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för FC Ylivieska, med 8–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HBK vann toppmötet mot KPS II med 4–1

HBK tog en stark seger på bortaplan när man vann mot tredjeplacerade KPS II borta i division 6 MÖ-distriktet i fotboll på lördagen med 4–1 (3–1). En viktigt seger i toppen av tabellen. Det var sjätte matchen i rad utan förlust för HBK. Martin Prest gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Robin Lillskrubb och Jonas Levander, målet för KPS II gjordes av Niko Ahonen. Med fyra omgångar kvar är KPS II på tredje plats i tabellen, och HBK är på andra plats. I nästa match möter KPS II FC Ylivieska II borta på fredag 17 augusti 18.30. HBK möter FC Ylivieska torsdag 16 augusti 19.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka HBK vill förlänga sviten - möter KPS II borta

Avspark

I kväll är det dags för match för KPS II som tar emot HBK hemma på Yxpila idrottsplan. HBK har fem matcher i rad utan förlust i division 6 MÖ-distriktet inför mötet med tredjeplacerade KPS II. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger. KPS II vann lagens senaste möte med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 6 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 FC Ylivieska 14 73 36
2 FC Ylivieska II 14 18 26
3 HBK 14 15 25
4 KPS II 14 -6 20
5 K-Pallo 14 5 18
6 IK Myran II 14 -16 16
7 Såka 14 -17 12
8 Into 14 -72 4

Skytteliga

Gabriele Tasco 9
Martin Prest 7
Banyar Chan 4
Luca Tasco 3
Pavel Storbacka 3
Robin Lillskrubb 3
Christian Wiss 2
Jonas Levander 2
Tom Eklund 2
Joel Björklund 1
Joel Haga 1
Jonas Haga 1
Lucas Gripenberg 1
Niklas Granqvist 1
Viktor Hummel 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.