FC Popula

FC Popula tog kommandot från start mot TU/Nice

FC Popula hade greppet från start i matchen i Naisten 8v8 i fotboll mot TU/Nice på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3–0 (1–0) hemma på Urheilukenttä 1, Kaustinen. Målskyttarna som fixade segern för FC Popula var Marena Rautio, Marjo Kauppinen och Heidi Vierimaa. I nästa match möter FC Popula TUS borta och TU/Nice möter GBK/Harraste hemma. Båda matcherna spelas lördag 6 juli 13.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Häftig vändning av FC Popula borta mot MunU

Besökarna på Terjärv, Heimsjöplan 2 fick se en match i Naisten 8v8 i fotboll med två ansikten på lördagen. MunU såg ut att ha matchen i sitt grepp men bortalaget FC Popula lyckades med en mycket stark upphämtning. 0–2 vändes till 3–2 efter full tid. I en tidigare match under dagen spelade MunU oavgjort på bortaplan mot GBK/Harraste med 3–0. Målskyttarna bakom segern var Johanna Yrjölä, Marjo Kauppinen och Marena Rautio. Gunilla Widberg och Emma Nordström gjorde målen för MunU. I nästa match, lördag 6 juli, har MunU IFS hemma på Urheilukenttä 1, Kaustinen 12.00, medan FC Popula spelar hemma mot TU/Nice 11.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KP-V/Remix Emilia Kykyri och Marika Koivukangas sänkte FC Popula

KP-V/Remix vann borta mot FC Popula i Naisten 8v8 i fotboll med 2–0 (0–0). Emilia Kykyri och Marika Koivukangas gjorde ett mål var för KP-V/Remix. I och med den här matchen har KP-V/Remix nu tre matcher i rad utan insläppt mål. På lördag 29 juni 13.00 spelar FC Popula borta mot MunU, och KP-V/Remix hemma mot GBK/Harraste.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tanja Törmälä fixade segern för FC Popula i matchen mot GBK/Harraste

Det blev ett hattrick för FC Populas Tanja Törmälä i matchen mot GBK/Harraste i Naisten 8v8 i fotboll. FC Popula vann på hemmaplan med 6–1 (3–0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Johanna Yrjölä 2 och Heidi Vierimaa, målet för GBK/Harraste gjordes av Elle Luokkala. I en tidigare match samma dag spelade FC Popula oavgjort på bortaplan mot IFS med 2–1 (0–0). Nästa motstånd för FC Popula är KP-V/Remix. GBK/Harraste tar sig an MunU hemma. Båda matcherna spelas lördag 29 juni 11.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Damtrean MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 IK Myran II 14 51 34
2 Tarmo 14 19 29
3 KPV 14 21 24
4 GBK Girls 14 10 24
5 Esse IK II 14 -14 22
6 FC Popula 14 -23 13
7 FC-92 14 -21 11
8 FC United 14 -43 5
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.