PeFF II

11 september kl 18:30 PeFF II - IF Standard 0-1 Läs mer

Andre Nilsson matchhjälte för Standard mot PeFF II

Standard vann med 1–0 (0–0) borta mot PeFF II i division 5 MÖ-distriktet i fotboll. Andre Nilsson gjorde matchens enda mål i andra halvleken. Det betydde fjärde matchen i rad utan seger för PeFF II. Med en omgång kvar är PeFF II på femte plats i tabellen, medan Standard är på tredje plats. På lördag 15 september 14.00 spelar PeFF II borta mot Depo, och Standard hemma mot Reima.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PeFF II tar emot Standard på Falli 1, Bennäs i näst sista omgången

Avspark

Division 5 MÖ-distriktet är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för femteplacerade PeFF II väntar ett möte med tredjeplacerade Standard som gästar Falli 1, Bennäs i kväll. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger. Det blev seger i den senaste matchen för Standard, 3–1 mot Kobolt BK på hemmaplan. Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 25 juni slutade 2–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PeFF II fick se den obesegrade sviten ta slut efter 2–5 mot Golden Boys

Golden Boys tog emot PeFF II hemma på Östanpå nedreplan, Jakobstad på söndagen, och efter nio matcher som obesegrat blev det till slut förlust för PeFF II i division 5 MÖ-distriktet i fotboll. Matchen slutade 5–2 (2–1). Janne Nyman gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Michael Sampert, Tom daniel Lärka och Albert Thiangdee, målen för PeFF II gjordes av Valter Kackur och Axel Elvström. Med två omgångar kvar är Golden Boys på sjunde plats i tabellen, medan PeFF II är på fjärde plats. Nästa gång lagen spelar i serien är tisdag 11 september. Då möter Golden Boys Reima på Santahaka 1, Kokkola 18.00. PeFF II tar sig an Standard hemma 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka PeFF II vill förlänga sviten - möter Golden Boys borta

Avspark

I kväll möter PeFF II Golden Boys på bortaplan på Östanpå nedreplan, Jakobstad. PeFF II har en svit på nio matcher utan förlust i division 5 MÖ-distriktet inför mötet med åttondeplacerade Golden Boys. Golden Boys vann sin senaste match med 2–1 mot Kobolt BK. När lagen möttes senast, 18 juni på Falli 1, Bennäs, slutade det med seger för Golden Boys med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PeFF II tar emot RyPK-84 i kväll i division 5 MÖ-distriktet

Avspark

Match igen för PeFF II när RyPK-84 gästar Falli 1, Bennäs i division 5 MÖ-distriktet. PeFF II har en svit på åtta matcher utan förlust inför mötet med serieledande RyPK-84. RyPK-84 vann sin senaste match med 3–0 mot Kobolt BK. När lagen möttes senast, 11 juni på Sandhagen 3, Karleby, slutade det med seger för RyPK-84 med 4–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–1 för PeFF II - åttonde matchen i rad utan förlust

Det blev 1–1 mellan SieSi och gästande PeFF II när lagen möttes på Kirkonkylä, Sievi på onsdagen. Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för PeFF II i division 5 MÖ-distriktet i fotboll. PeFF II ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan SieSi är på tionde plats. I nästa match möter PeFF II RyPK-84 hemma på onsdag 29 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka PeFF II vill förlänga sviten - möter SieSi borta

Avspark

I kväll är det dags för match för SieSi som tar emot PeFF II hemma på Kirkonkylä, Sievi. PeFF II har sju matcher i rad utan förlust i division 5 MÖ-distriktet inför mötet med tiondeplacerade SieSi. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Kobolt BK med 1–5. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för PeFF II, med 5–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mhd shoumaf Ahmad och Alexander Boman avgjorde när PeFF II slog VetU

PeFF II tog till slut hem segern mot VetU i matchen på Falli 1, Bennäs på tisdagen. Matchen i division 5 MÖ-distriktet i fotboll slutade 2–1 (1–1). Resultatet innebär sju raka matcher med poäng för PeFF II. Målgörare för PeFF II blev Mhd shoumaf Ahmad och Alexander Boman och för VetU var det Jarkko Ojala som hittade rätt. För tabellens utseende betyder det här att PeFF II ligger på fjärde plats medan VetU har femteplatsen. Nästa motstånd för PeFF II är SieSi. Lagen möts onsdag 22 augusti 19.00 på Kirkonkylä, Sievi.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 5 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 RyPK-84 20 49 49
2 Friska Viljor 19 19 39
3 TUS 19 14 32
4 IF Standard 19 19 31
5 Golden Boys 20 -5 27
6 PeFF II 19 2 26
7 VetU 20 -23 26
8 Reima 20 -9 25
9 Kobolt BK 19 -13 21
10 SieSi 20 -21 14
11 Depo 15 -32 5

Skytteliga

Robin Strandvall 5
Vilhelm Lillmåns 4
Alexander Boman 3
Simon Öst 3
Valter Kackur 3
Carl-Erik Gunn 2
Mhd Shoumaf Ahmad 2
Oskar Kuoppala 2
Axel Elvström 1
Benjamin Palmroos 1
Christian Ahlstedt 1
Isak Wärnman 1
Johan Grannas 1
Klement Larti 1
Mathias Smeds 1
Ronny Höglund 1
Teemu Lillrank 1
Wilhelm Rautamo 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.