Into

8 september kl 14:00 HBK - Into 10-0 Läs mer

HBK och Into möts i sista omgången

Avspark

Sista omgången i division 6 MÖ-distriktet är det dags för när HBK tar emot Into på Hovsala plan, Kronoby i dag. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger. Into förlorade sin senaste match med 1–6 mot FC Ylivieska II. Senast lagen möttes slutade det med seger för HBK på bortaplan med 3–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bottennapp för Into hemma mot FC Ylivieska II

Into lyckades inte alls när man mötte FC Ylivieska II hemma i division 6 MÖ-distriktet i fotboll. FC Ylivieska II vann med 6–1 (5–0). FC Ylivieska II:s mål gjordes av Joni Hongisto, Tuomas Nikula, Kimmo Kariniemi, Henri Jutila, Tapani Yrjölä och Justus Kamau Kilonzo. Eero Rintaniemi stod för Intos enda mål. Med en omgång kvar är Into sist i serien, och FC Ylivieska II är på andra plats. Lördag 8 september 14.00 spelar Into borta mot HBK.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Into mot FC Ylivieska II på Östanpå nedreplan, Jakobstad i näst sista omgången

Avspark

Division 6 MÖ-distriktet är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för åttondeplacerade Into väntar ett möte med tredjeplacerade FC Ylivieska II som gästar Östanpå nedreplan, Jakobstad i kväll. FC Ylivieska II har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Into. FC Ylivieska II vann lagens senaste möte med 4–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när KPS II krossade Into på Santahaka 1, Kokkola

KPS II hade inga problem med Into i division 6 MÖ-distriktet i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8–1 (0–0). Det var första segern efter fem matcher i rad utan seger för KPS II. Janne Elo gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Miska Jokela 2, Tuomas Tilus, Reemi Myllymäki och Niklas Laxström, enda målskytt för Into blev Tomi Jansson. Med två omgångar kvar är KPS II på tredje plats i tabellen, medan Into är på åttonde plats. Lördag 1 september 13.00 spelar KPS II borta mot Såka. Into möter FC Ylivieska II hemma på Östanpå nedreplan, Jakobstad måndag 27 augusti 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Into jagar nya poäng mot KPS II

Avspark

I kväll möts KPS II och Into på Santahaka 1, Kokkola i division 6 MÖ-distriktet. Into som spelar på bortaplan hade en tung svit på nio förluster i rad, men senast blev det 4–3 mot K-Pallo. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot FC Ylivieska II med 1–9. När lagen möttes senast, 25 juni på Östanpå nedreplan, Jakobstad, slutade det med seger för KPS II med 6–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Första segern för säsongen för Into

Into har haft det tufft i division 6 MÖ-distriktet i fotboll den här säsongen, men hemma mot K-Pallo kom första segern, efter elva spelade matcher. Into vann med 4–3 (3–1). Senast lagen möttes tog K-Pallo en storseger med 10–1, men den här gången var det Into som var starkare. Tomi Jansson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Oskari Pieniniemi och Eero Rintaniemi, målen för K-Pallo gjordes av Henri Limnell, Jaarli Järvinen och Juho Isokääntä. Med tre omgångar kvar är Into sist i serien, medan K-Pallo är på sjätte plats. I nästa omgång har Into KPS II borta på Yxpila idrottsplan, lördag 25 augusti 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Into möter K-Pallo på hemmaplan

Avspark

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Into i division 6 MÖ-distriktet, som nu söker efter ett trendbrott hemma mot K-Pallo. Hemmalaget har inför matchen nio förluster i rad, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. K-Pallo har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Into. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för K-Pallo, med 10–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Myran II vände halvtidsunderläge till seger

Myran II hade problem och låg under med 1–2 efter första halvlek i matchen i division 6 MÖ-distriktet i fotboll mot Into på Idrottsplan, Nedervetil. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 4–2 för hemmalaget Myran II. I och med detta har Into nio förluster i rad. Målskyttarna bakom segern var Sami Viitasalo, Martin Rasmus, Benjamin Lillrank och Thomas Dalhem. Sami Salo och Tomi Jansson gjorde målen för Into. Med fyra omgångar kvar är Myran II på fjärde plats i tabellen, medan Into är på åttonde plats. I nästa omgång har Myran II Såka borta på Sokoja, Karleby, lördag 18 augusti 13.00. Into spelar hemma mot K-Pallo måndag 13 augusti 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Into möter Myran II på bortaplan

Avspark

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Into i division 6 MÖ-distriktet, som nu söker efter ett trendbrott borta mot femteplacerade Myran II. Bortalaget har inför matchen åtta raka förluster, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger. När lagen möttes senast, 11 juni på Östanpå nedreplan, Jakobstad, slutade det med seger för Myran II med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 6 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 FC Ylivieska 14 73 36
2 FC Ylivieska II 14 18 26
3 HBK 14 15 25
4 KPS II 14 -6 20
5 K-Pallo 14 5 18
6 IK Myran II 14 -16 16
7 Såka 14 -17 12
8 Into 14 -72 4

Skytteliga

Tomi Jansson 5
Eero Rintaniemi 3
Rauno Hietala 3
Sami Salo 2
Magnus Sjöblom 1
Mojmir Bryska 1
Oskari Pieniniemi 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.