NIK

18 september kl 19:00 KPS - NIK 0-4 Läs mer
Nästa match:
28 september
NIK - Sundom IF kl 15:00

NIK segrade mot KPS på bortaplan

NIK vann onsdagens match borta mot KPS i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. I halvtid ledde laget med 1–0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 4–0. För NIK var det Thomas Kula, Conny Nyman och Mika Pitkänen 2 som blev målskyttar och fixade segern. Med två omgångar kvar är KPS på åttonde plats i tabellen, medan NIK är på sjätte plats. I nästa match möter KPS Sundom IF hemma på onsdag 25 september 19.00. NIK möter Sundom IF lördag 28 september 15.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - KPS jagar nya poäng mot NIK

Avspark

I kväll möts KPS och NIK på Sandhagens konstgräsplan i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. KPS bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Korsnäs FF, 1–0. NIK fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2–2 mot Korsnäs FF. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för NIK på hemmaplan, 4–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NIK och Korsnäs FF delade på poängen efter 2–2

Det blev delad pott när NIK tog emot Korsnäs FF i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. Slutresultatet skrevs till 2–2 (1–1). Målgörare för hemmalaget var Simon Kula och Conny Nyman, och för bortalaget Kenan Avdic och Edhem Fehratovic. För tabellens utseende betyder det här att NIK ligger på sjunde plats medan Korsnäs FF har elfteplatsen. NIK tar sig an KPS i nästa match borta onsdag 18 september 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - NIK jagar nya poäng mot Korsnäs FF

Avspark

I kväll möts NIK och Korsnäs FF på Skogsvallen, Nykarleby i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. NIK bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot I-JBK, 3–2. Det blev seger i den senaste matchen för Korsnäs FF, 8–2 mot I-JBK hemma. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för NIK på bortaplan, 3–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlustsviten bruten för NIK - efter 3–2 mot I-JBK

2–3 (1–2) slutade matchen i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll mellan I-JBK och gästande NIK. Det betyder att NIK äntligen bröt sin svit med fyra raka förluster. I och med detta har I-JBK fyra förluster i rad. Det här betyder att NIK ligger på sjätte plats i tabellen, och I-JBK är på elfte plats. Torsdag 5 september spelar I-JBK borta mot KPS 18.30 och NIK mot Korsnäs FF hemma 19.00 på Skogsvallen, Nykarleby.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga NIK möter I-JBK på bortaplan

Avspark

Den senaste tiden har varit riktigt tung för NIK i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll, som nu söker efter ett trendbrott borta mot I-JBK. Bortalaget har inför matchen fyra raka förluster, och har halkat ner till nionde plats i tabellen. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Korsnäs FF med 2–8. Gästande NIK spelade inte i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NIK föll mot Sporting på hemmaplan

Bortalaget Sporting tog hem de tre poängen efter seger i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll mot NIK på Skogsvallen, Nykarleby. 0–2 (0–2) slutade matchen på tisdagen. I och med detta har NIK fyra förluster i rad. Sportings två mål gjordes av Jere Moilanen och Michael Kozielek, som gjorde ett mål var. För tabellens utseende betyder det här att NIK ligger på nionde plats medan Sporting har fjärdeplatsen. Onsdag 28 augusti 18.30 spelar NIK borta mot I-JBK.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga NIK på segerjakt mot Sporting hemma

Avspark

NIK jagar en seger när laget möter femteplacerade Sporting hemma på Skogsvallen, Nykarleby. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. Sporting vann sin senaste match med 4–0 mot Korsnäs FF. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Storförlust när NIK föll mot Närpes Kraft på Skogsvallen, Nykarleby

NIK hade en riktigt tung match hemma mot Närpes Kraft, och förlorade med hela 0–9 (0–2) i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. Det här betyder att NIK är kvar på åttonde plats, och Närpes Kraft stannar på andra plats, i tabellen. Nästa motstånd för NIK är Sporting. Lagen möts tisdag 20 augusti 19.00 på Skogsvallen, Nykarleby.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I dag spelar NIK hemma mot Närpes Kraft

Avspark

I dag spelar NIK hemmamatch i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll mot Närpes Kraft. Närpes Kraft har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade NIK. NIK blev utan poäng i senaste matchen, mot FC Kiisto. Båda lagen är nya i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i år.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 3 Vasa-/MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 FC Kiisto 21 57 59
2 Närpes Kraft 20 43 42
3 Sporting 19 7 30
4 Kaskö IK 19 13 29
5 Sundom IF 18 9 28
6 NIK 20 -27 26
7 KPV Akatemia 20 5 24
8 KPS 20 -17 24
9 Esse IK 20 -2 22
10 I-JBK 19 -34 17
11 Korsnäs FF 19 -19 16
12 VPV 19 -35 12

Skytteliga

Brian Omondi Odongo 6
Conny Nyman 5
Thomas Kula 5
Mika Pitkänen 4
Atdhe Miftari 3
Patrik Strengell 2
Rasmus Nygård 2
Sebastian Vikström 2
Simon Kula 2
Alfons Häggblom 1
Joel Björnvik 1
Sergei Kalinin 1
Simon Julin 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.