NIK

5 oktober kl 14:00 Kaskö IK - NIK 8-0 Läs mer

Bottennapp för NIK borta mot Kaskö IK

NIK lyckades inte alls när man mötte Kaskö IK borta i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. Kaskö IK vann med 8–0 (3–0). Jonas Granfors gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Bekir Kadic 2, Valeri Oleinik, Jacob Otieno och Vanja Pobor. Det här var sista matchen och resultatet betyder att Kaskö IK slutar på fjärde plats, och NIK på åttonde plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tredjeplacerade Kaskö IK tar emot NIK i sista matchen i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet

Avspark

Kaskö IK möter NIK på hemmaplan i sista omgången av division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll i dag. Kaskö IK har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med sjätteplacerade NIK. NIK blev utan poäng i senaste matchen, mot Sundom IF. När lagen möttes senast, 28 juni på Skogsvallen, Nykarleby, slutade det med seger för Kaskö IK med 4–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Uddamålsförlust för NIK mot Sundom IF

NIK fick till slut se sig besegrat av Sundom IF i matchen på Skogsvallen, Nykarleby på lördagen. Matchen i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll slutade 0–1 (0–1). Matchens enda mål kom i första halvleken genom Eddie Hiekkanen. Med en omgång kvar är NIK på sjätte plats i tabellen, och Sundom IF är på fjärde plats. Lördag 5 oktober 14.00 spelar NIK borta mot Kaskö IK.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NIK mot Sundom IF på Skogsvallen, Nykarleby i näst sista omgången

Avspark

Division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för sjätteplacerade NIK väntar ett möte med fjärdeplacerade Sundom IF som gästar Skogsvallen, Nykarleby i dag. NIK har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade Sundom IF. Sundom IF har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med sjätteplacerade sjätteplacerade NIK. När lagen möttes senast blev resultatet 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NIK segrade mot KPS på bortaplan

NIK vann onsdagens match borta mot KPS i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. I halvtid ledde laget med 1–0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 4–0. För NIK var det Thomas Kula, Conny Nyman och Mika Pitkänen 2 som blev målskyttar och fixade segern. Med två omgångar kvar är KPS på åttonde plats i tabellen, medan NIK är på sjätte plats. I nästa match möter KPS Sundom IF hemma på onsdag 25 september 19.00. NIK möter Sundom IF lördag 28 september 15.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - KPS jagar nya poäng mot NIK

Avspark

I kväll möts KPS och NIK på Sandhagens konstgräsplan i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. KPS bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Korsnäs FF, 1–0. NIK fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2–2 mot Korsnäs FF. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för NIK på hemmaplan, 4–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NIK och Korsnäs FF delade på poängen efter 2–2

Det blev delad pott när NIK tog emot Korsnäs FF i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. Slutresultatet skrevs till 2–2 (1–1). Målgörare för hemmalaget var Simon Kula och Conny Nyman, och för bortalaget Kenan Avdic och Edhem Fehratovic. För tabellens utseende betyder det här att NIK ligger på sjunde plats medan Korsnäs FF har elfteplatsen. NIK tar sig an KPS i nästa match borta onsdag 18 september 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - NIK jagar nya poäng mot Korsnäs FF

Avspark

I kväll möts NIK och Korsnäs FF på Skogsvallen, Nykarleby i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll. NIK bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot I-JBK, 3–2. Det blev seger i den senaste matchen för Korsnäs FF, 8–2 mot I-JBK hemma. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för NIK på bortaplan, 3–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlustsviten bruten för NIK - efter 3–2 mot I-JBK

2–3 (1–2) slutade matchen i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll mellan I-JBK och gästande NIK. Det betyder att NIK äntligen bröt sin svit med fyra raka förluster. I och med detta har I-JBK fyra förluster i rad. Det här betyder att NIK ligger på sjätte plats i tabellen, och I-JBK är på elfte plats. Torsdag 5 september spelar I-JBK borta mot KPS 18.30 och NIK mot Korsnäs FF hemma 19.00 på Skogsvallen, Nykarleby.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga NIK möter I-JBK på bortaplan

Avspark

Den senaste tiden har varit riktigt tung för NIK i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet i fotboll, som nu söker efter ett trendbrott borta mot I-JBK. Bortalaget har inför matchen fyra raka förluster, och har halkat ner till nionde plats i tabellen. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Korsnäs FF med 2–8. Gästande NIK spelade inte i division 3 Vasa-/MÖ-distriktet förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 3 Vasa-/MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 FC Kiisto 22 59 62
2 Närpes Kraft 22 45 45
3 Sundom IF 22 27 38
4 Kaskö IK 22 25 38
5 Sporting 22 4 31
6 KPV Akatemia 22 3 27
7 Esse IK 22 -1 26
8 NIK 22 -36 26
9 KPS 22 -29 25
10 I-JBK 22 -35 19
11 VPV 22 -31 17
12 Korsnäs FF 22 -31 16

Skytteliga

Brian Omondi Odongo 6
Conny Nyman 5
Thomas Kula 5
Mika Pitkänen 4
Atdhe Miftari 3
Patrik Strengell 2
Rasmus Nygård 2
Sebastian Vikström 2
Simon Kula 2
Alfons Häggblom 1
Joel Björnvik 1
Sergei Kalinin 1
Simon Julin 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.