NIK

4 augusti kl 14:00 FC-92 - NIK 2-6 Läs mer
Nästa match:
16 augusti
LoVe - NIK kl 19:00

NIK med fem raka segrar möter Jaro U23

Avspark

I kväll möter NIK Jaro U23 på hemmaplan på Skogsvallen, Nykarleby i division 4 MÖ-distriktet. NIK har fem raka segrar, den senaste mot FC-92 med 6–2, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Jaro U23 har en svit på 13 matcher utan förlust inför mötet med NIK. Senast lagen möttes slutade det med seger för Jaro U23 på hemmaplan med 1–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka NIK tog ny seger mot FC-92

NIK är svårstoppade för tillfället. När laget mötte FC-92 borta på Tekonurmi, Nivala på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2–6 (1–5) innebär att NIK nu har fem segrar i följd i division 4 MÖ-distriktet i fotboll. Simon Julin gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Simon Kula, Mikael Nyvall, Niklas Knutar och Patrik Strengell, målen för FC-92 gjordes av Janne Vierimaa och Risto Visuri. Resultatet innebär att FC-92 ligger kvar på elfte och sista plats och NIK på andra plats i tabellen. I nästa match möter NIK Jaro U23 hemma på torsdag 9 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NIK vill förlänga fina segersviten mot FC-92

Avspark

I dag är det dags för match för FC-92 som tar emot NIK hemma på Tekonurmi, Nivala i division 4 MÖ-distriktet. NIK har inför matchen fyra raka segrar, den senaste mot Myran med 2–1 och ligger nu tvåa i tabellen. Hemmalaget har tolv matcher i rad utan seger. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för NIK på hemmaplan, 9–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Myran kunde inte stoppa formstarka NIK

NIK och Myran möttes på tisdagen på Skogsvallen, Nykarleby. NIK hade tre vinster i rad i division 4 MÖ-distriktet i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2–1 (0–1). I halvtid var Myran alltså i ledningen med 1–0. Men NIK vände - och vann. Målgörare för NIK blev Mika Pitkänen och Simon Julin och för Myran var det Jakob Dalhem som hittade rätt. NIK stannar därmed på andra plats, och Myran på fjärde plats, i tabellen. NIK tar sig an FC-92 i nästa match borta lördag 4 augusti 14.00. Myran möter Esse IK II borta måndag 30 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NIK med tre segrar i rad möter Myran

Avspark

I kväll är det dags för match för NIK som tar emot Myran hemma på Skogsvallen, Nykarleby i division 4 MÖ-distriktet. NIK har tre raka segrar, den senaste mot Esse IK II med 2–1, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Myran har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för NIK på bortaplan, 6–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NIK vann trots uppryckning av Esse IK II

Matchen mellan Esse IK II och NIK i division 4 MÖ-distriktet slutade 1–2. Bortalaget NIK hade greppet i första halvlek och ledde med 2–0 och lyckades hålla undan till seger, trots att Esse IK II lyfte sig i andra halvlek. Resultatet innebär sju raka matcher med poäng för NIK. Daniel Forsén gjorde hemmalagets mål, medan Mika Pitkänen gjorde båda målen för bortalaget. Esse IK II stannar därmed på nionde plats, och NIK på andra plats, i tabellen. I nästa match, tisdag 24 juli 19.00, har Esse IK II Sääripotku hemma på Bollplan 1, Ytteresse, medan NIK spelar hemma mot Myran.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka NIK vill förlänga sviten - möter Esse IK II borta

Avspark

I kväll är det dags för match för Esse IK II som tar emot NIK hemma på Bollplan 1, Ytteresse. NIK har en svit på sex matcher utan förlust i division 4 MÖ-distriktet inför mötet med niondeplacerade Esse IK II. Esse IK II blev utan poäng i mötet med GBK II senast.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för NIK mot Sääripotku i spännande match

NIK tog greppet om hemmamatchen mot Sääripotku i division 4 MÖ-distriktet i första halvlek, och ledde med 3–1 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Sääripotku räckte laget inte ända fram, och NIK vann med 3–2. Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för NIK. Målgörarna för NIK var Mikael Nyvall, Simon Julin och Simon Kula. Jyrki Övermark och Alexander Orduz Garzon gjorde Sääripotkus mål. Det här betyder att NIK ligger kvar på andra plats i tabellen, och Sääripotku på femte plats. NIK tar sig an Esse IK II i nästa match borta tisdag 17 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för NIK att ta sig an Sääripotku

Avspark

Match igen när NIK möter Sääripotku i division 4 MÖ-distriktet. NIK har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med femteplacerade Sääripotku. Sääripotku har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade andraplacerade NIK. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för NIK på bortaplan, 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NIK vände halvtidsunderläge till seger

NIK hade problem och låg under med 0–1 efter första halvlek i matchen i division 4 MÖ-distriktet i fotboll mot GBK II på Skogsvallen, Nykarleby. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 3–2 för hemmalaget NIK. Målskyttarna bakom segern var Mika Pitkänen, Simon Julin och Mikael Nyvall. Miko Palosaari och Alec Biskop gjorde målen för GBK II. Det här betyder att NIK ligger på andra plats i tabellen, och GBK II är på åttonde plats. Nästa motstånd för NIK är Sääripotku. Lagen möts fredag 13 juli 19.00 på Skogsvallen, Nykarleby. GBK II tar sig an Esse IK II hemma onsdag 11 juli 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 4 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 Jaro U23 13 52 35
2 NIK 14 35 35
3 LBK 14 19 26
4 No Stars 15 5 24
5 IK Myran 12 2 23
6 Sääripotku 14 5 19
7 GBK II 14 -1 17
8 Esse IK II 13 -18 11
9 OuHu 15 -23 10
10 LoVe 13 -32 10
11 FC-92 13 -44 2

Skytteliga

Simon Julin 10
Mika Pitkänen 8
Simon Kula 7
Mikael Nyvall 6
Patrik Strengell 4
Atdhe Miftari 3
Alfons Häggblom 2
Sergei Kalinin 2
Jamshid Rafiee 1
Jonas Grönroos 1
Niklas Knutar 1
Rico Liljedahl 1
Sebastian Vikström 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.