NoStars

14 augusti kl 18:30 NoStars - OuHu 3-1 Läs mer
Nästa match:
21 augusti
NIK - NoStars kl 19:00

NoStars tog tre rättvisa poäng mot OuHu

NoStars startade bra i matchen mot OuHu på hemmaplan på tisdagen. Och 2–1-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3–1 i matchen i division 4 MÖ-distriktet i fotboll. Vinsten mot OuHu innebär att NoStars har fyra matcher i rad med seger på hemmaplan. Målgörare för NoStars blev Jaska Pensaari, Marko Sorvisto och Janne Koppinen och för OuHu var det Ville Lahtinen som hittade rätt. För NoStars gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan OuHu är på nionde plats. NoStars tar sig an NIK i nästa match borta tisdag 21 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NoStars vann borta mot LBK

En jämn match slutade till slut med seger för NoStars som vann matchen borta mot LBK i division 4 MÖ-distriktet i fotboll på onsdagen. 1–2 (1–1) slutade matchen. Hemmalagets mål gjordes av Mathias Brännbacka medan Marko Sorvisto noterades för målen för NoStars. Resultatet innebär att LBK ligger kvar på tredje plats och NoStars på femte plats i tabellen. Torsdag 9 augusti 19.00 spelar LBK borta mot Sääripotku. NoStars möter OuHu hemma på Yxpila idrottsplan tisdag 14 augusti 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NoStars segrare hemma mot LoVe - Marko Sorvisto matchvinnare

NoStars besegrade LoVe på hemmaplan i torsdagens match i division 4 MÖ-distriktet. 5–1 (3–0) slutade matchen. Marko Sorvisto gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Tom Björkgren, Ville Rimpilä och Lenni Luokkala, enda målskytt för LoVe blev Erkki Kangasvieri. NoStars ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan LoVe är på nionde plats. Nästa motstånd för NoStars är LBK. Lagen möts onsdag 1 augusti 19.00 på Centralplan, Larsmo.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Daniel Koivuniemi och Juuso Öst matchvinnare när Jaro U23 vann mot NoStars

Jaro U23 tog en säker seger på hemmaplan mot NoStars i division 4 MÖ-distriktet i fotboll. Matchen slutade 2–0 (1–0) efter mål av Daniel Koivuniemi och Juuso Öst. Det innebär att Jaro U23 är fortfarande är obesegrat den här säsongen, efter tolv matcher. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Jaro U23 i serieledning och NoStars på sjätte plats. Onsdag 1 augusti 19.00 spelar Jaro U23 hemma mot OuHu. NoStars möter LoVe hemma på Yxpila idrottsplan torsdag 26 juli 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast - Jaro U23 vill ha revansch i mötet med NoStars

Avspark

Jaro U23:s segerrad på åtta raka matcher bröts senast mot LoVe. Nu match för Jaro U23 hemma mot NoStars i division 4 MÖ-distriktet. Det blev seger i den senaste matchen för NoStars, 2–1 mot FC-92 hemma. Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 0–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för NoStars efter tuff match mot FC-92

NoStars vann hemmamatchen mot FC-92 på lördagen. Detta trots att FC-92 knappade in på NoStars halvtidsledning, 2–0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i division 4 MÖ-distriktet slutade 2–1 till NoStars. Ville Rimpilä och Kim Huuhka gjorde målen för NoStars, medan Arto Aho nätade för FC-92. Det här betyder att NoStars ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och FC-92 sist, på elfte plats. NoStars tar sig an Jaro U23 i nästa match borta onsdag 11 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - FC-92 jagar nya poäng mot NoStars

Avspark

I dag möts NoStars och FC-92 på Yxpila idrottsplan i division 4 MÖ-distriktet. FC-92 som spelar på bortaplan hade en tung svit på fem förluster i rad, men senast blev det 2–2 när man mötte LoVe. NoStars förlorade sin senaste match med 1–6 mot Myran. När lagen möttes senast, 29 april på Tekonurmi, Nivala, slutade det med seger för NoStars med 6–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 4 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 Jaro U23 13 52 35
2 NIK 14 35 35
3 LBK 14 19 26
4 No Stars 15 5 24
5 IK Myran 12 2 23
6 Sääripotku 14 5 19
7 GBK II 14 -1 17
8 Esse IK II 13 -18 11
9 OuHu 15 -23 10
10 LoVe 13 -32 10
11 FC-92 13 -44 2

Skytteliga

Lenni Luokkala 6
Jaska Pensaari 5
Marko Sorvisto 5
Ville Rimpilä 4
Janne Koppinen 3
Aki Raatikainen 2
Kim Huuhka 2
Jani Uski 1
Joni Vanhakangas 1
Juha-heikki Elo 1
Mikko Sorvisto 1
Tom Björkgren 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.