VetU

14 augusti kl 19:00 PeFF II - VetU 2-1 Läs mer
Nästa match:
17 augusti
VetU - Reima kl 19:00

Mhd shoumaf Ahmad och Alexander Boman avgjorde när PeFF II slog VetU

PeFF II tog till slut hem segern mot VetU i matchen på Falli 1, Bennäs på tisdagen. Matchen i division 5 MÖ-distriktet i fotboll slutade 2–1 (1–1). Resultatet innebär sju raka matcher med poäng för PeFF II. Målgörare för PeFF II blev Mhd shoumaf Ahmad och Alexander Boman och för VetU var det Jarkko Ojala som hittade rätt. För tabellens utseende betyder det här att PeFF II ligger på fjärde plats medan VetU har femteplatsen. Nästa motstånd för PeFF II är SieSi. Lagen möts onsdag 22 augusti 19.00 på Kirkonkylä, Sievi.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PeFF II tar emot VetU på Falli 1, Bennäs i kväll

Avspark

PeFF II tar emot VetU hemma på Falli 1, Bennäs i division 5 MÖ-distriktet. PeFF II har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade VetU. VetU vann senast mot Kobolt BK med 2–1. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för PeFF II på bortaplan, 6–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Uddamålsförlust för Kobolt BK mot VetU

Kobolt BK fick till slut se sig besegrat av VetU i matchen på Keskuskenttä, Veteli på lördagen. Matchen i division 5 MÖ-distriktet i fotboll slutade 2–1 (0–0). Efter en mållös första halvlek var VetU starkare i andra halvlek. Jarkko Ojala gjorde VetU:s två mål. Kobolt BK:s gjordes av Kenneth Sundvik. VetU ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Kobolt BK är på sjunde plats. I nästa omgång har Kobolt BK SieSi hemma på Östanpå övreplan, Jakobstad, tisdag 14 augusti 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när Friska Viljor besegrade VetU på Yxpila idrottsplan

Friska Viljor hade inga problem med VetU i division 5 MÖ-distriktet i fotboll, och vann hemma med 6–0 (2–0). Målskyttarna som fixade segern för Friska Viljor var Tomas Djupsund, Miika Ojala, Ville Känsälä, Janne Haapala, Miika Kulla och Tero Peltoniemi. Resultatet innebär att Friska Viljor ligger kvar på andra plats och VetU på fjärde plats i tabellen. Friska Viljor tar sig an SieSi i nästa match borta onsdag 8 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Friska Viljor hemma mot VetU

Avspark

VetU gästar Yxpila idrottsplan för match mot Friska Viljor i division 5 MÖ-distriktet. Båda lagen vann senast, VetU med 2–0 mot TUS och Friska Viljor med 3–1 mot Reima. När lagen möttes senast, 18 maj på Torpan pallokenttä, Veteli, slutade det med seger för Friska Viljor med 4–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TUS föll mot VetU på bortaplan

TUS fick se sig besegrat i mötet med VetU på bortaplan i division 5 MÖ-distriktet i fotboll, med 0–2 (0–2). Hemmalaget stod för en bra första halvlek och ledde alltså med 2–0. TUS lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös. Segern säkrades av VetU:s målskyttar, Jarkko Ojala och Harri Mikkola, som gjorde ett mål var. För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. TUS är på sjätte plats. I nästa match möter TUS SieSi hemma på lördag 4 augusti 15.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Depo får fortsätta jaga seger efter förlust mot VetU

Matchen på Yxpila idrottsplan blev den sjunde i rad utan seger för Depo när laget mötte VetU i division 5 MÖ-distriktet i fotboll. Slutresultatet blev 1–5 (0–1). Harri Mikkola gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Matias Parpala och Taneli Haapalainen, enda målskytt för Depo blev Haris Ferhatovic. VetU ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Depo är på elfte och sista plats. I nästa match möter Depo Reima borta på lördag 14 juli 16.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 5 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 RyPK-84 14 34 36
2 Friska Viljor 15 18 32
3 IF Standard 14 19 24
4 PeFF II 15 6 24
5 VetU 16 -16 22
6 Kobolt BK 15 -2 21
7 TUS 15 1 20
8 Golden Boys 14 -4 18
9 Reima 15 -12 16
10 SieSi 16 -12 12
11 Depo 15 -32 5

Skytteliga

Jarkko Ojala 7
Harri Mikkola 6
Jussi Mikkola 2
Paavo Åivo 2
Aki Alaspää 1
Angel Vazquez pedreno 1
Joona Mäkelä 1
Matias Parpala 1
Taneli Haapalainen 1
Teemu Rannila 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.