Depo

Kobolt BK tar emot Depo på Östanpå övreplan, Jakobstad i näst sista omgången

Avspark

Division 5 MÖ-distriktet är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för åttondeplacerade Kobolt BK väntar ett möte med elfteplacerade Depo som gästar Östanpå övreplan, Jakobstad i dag. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Standard med 1–3. Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 27 juni slutade 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast - Friska Viljor vill ha revansch i mötet med Depo

Avspark

Friska Viljors segerrad på fem raka matcher bröts senast mot Standard. Nu match för Friska Viljor borta mot Depo i division 5 MÖ-distriktet. När lagen möttes senast, 21 juni på Santahaka 1, Kokkola, slutade det med seger för Friska Viljor med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Depo med sju raka förluster i bagaget möter Standard

Avspark

Depo är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 5 MÖ-distriktet, och skulle behöva ta poäng mot Standard hemma på Yxpila idrottsplan. Inför matchen har hemmalaget sju raka förluster. Standard har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Depo. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Standard, med 4–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt uppförsbacke för Depo - förlorade mot Golden Boys

Depo fortsätter att förlora i division 5 MÖ-distriktet i fotboll. Sjunde förlusten i rad kom mot Golden Boys på söndagen, hemmalaget vann med 3–0. För Golden Boys gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Depo är på elfte och sista plats. Golden Boys tar sig an TUS i nästa match borta lördag 18 augusti 15.00. Depo möter Standard hemma fredag 17 augusti 18.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sex förluster i rad - nu hoppas Depo på seger mot Golden Boys

Avspark

Depo jagar en seger när laget möter niondeplacerade Golden Boys borta på Östanpå nedreplan, Jakobstad. Inför dagens match har bortalaget sex raka förluster i division 5 MÖ-distriktet, och har halkat ner till elfte plats i tabellen. Golden Boys blev utan poäng i mötet med Standard senast. Senast lagen möttes slutade det med seger för Golden Boys på bortaplan med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sjätte förlusten i rad för Depo

Depo får fortsätta vänta på nästa seger i division 5 MÖ-distriktet i fotboll. När laget mötte RyPK-84 hemma på Yxpila idrottsplan på onsdagen blev det ännu en förlust, den sjätte i följd. Detta efter 5–1 (3–1) i RyPK-84:s favör. RyPK-84:s målskyttar var Ville-veikko Haaraniemi, Jere Saastamoinen, Eetu Peuraharju, Petteri Konola och Srijan Chapagain, medan Mohammad Fahim Ghand Agha gjorde målet för Depo. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Depo på elfte och sista plats och RyPK-84 i serieledning. Depo tar sig an Golden Boys i nästa match borta söndag 12 augusti 15.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Depo med fem raka förluster i bagaget möter RyPK-84

Avspark

Depo är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 5 MÖ-distriktet, och skulle behöva ta poäng mot RyPK-84 hemma på Yxpila idrottsplan. Inför matchen har hemmalaget fem förluster i rad. RyPK-84 har en svit på tolv matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Depo. Senast lagen möttes slutade det med seger för RyPK-84 på hemmaplan med 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Depo förlorade borta mot SieSi

Depo förlorade bortamatchen mot SieSi i division 5 MÖ-distriktet i fotboll på lördagen. 3–0 slutade matchen. Resultatet innebär att Depo nu har fem förluster i rad. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, SieSi på tionde plats och Depo sist, på elfte plats. Nästa motstånd för Depo är RyPK-84. Lagen möts onsdag 1 augusti 18.00 på Yxpila idrottsplan.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 5 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 RyPK-84 20 49 49
2 Friska Viljor 19 19 39
3 TUS 19 14 32
4 IF Standard 19 19 31
5 Golden Boys 20 -5 27
6 PeFF II 19 2 26
7 VetU 20 -23 26
8 Reima 20 -9 25
9 Kobolt BK 19 -13 21
10 SieSi 20 -21 14
11 Depo 15 -32 5
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.