MunU

4 september kl 18:30 FC Goats - MunU 2-2 Läs mer

MunU mot FC Ylivieska/III på Gamla plan, Nykarleby i division 7 MÖ-distriktets sista omgång

Avspark

MunU tar emot FC Ylivieska/III hemma i sista omgången i dag i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. MunU har en svit på 13 matcher utan förlust inför mötet med andraplacerade FC Ylivieska/III. FC Ylivieska/III har en svit på nio matcher utan förlust inför mötet med förstaplacerade serieledande MunU. Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 0–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Halvtidsledning blev bara en poäng - när FC Goats gästade MunU

I halvtid hade MunU skaffat sig en ledning med 2–1 i mötet borta mot FC Goats i division 7 MÖ-distriktet. Men i andra halvlek vaknade hemmalaget. Till slut blev det oavgjort i onsdagens match, 2–2. Resultatet innebär 13 raka matcher med poäng för MunU. Oula Airiola gjorde FC Goats två mål. MunU:s gjordes av Didrik Lillas och Mikael Nyvall. Med en omgång kvar är FC Goats på fjärde plats i tabellen, och MunU leder serien. I nästa omgång har MunU FC Ylivieska/III hemma på Gamla plan, Nykarleby, lördag 14 september 14.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Goats tar emot MunU på Keskuskenttä, Kälviä i näst sista omgången

Avspark

Fjärdeplacerade FC Goats tar emot serieledande MunU i kväll när den näst sista matchen i division 7 MÖ-distriktet i fotboll ska spelas på Keskuskenttä, Kälviä. MunU har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade FC Goats. FC Goats blev utan poäng i senaste matchen, mot FC Ylivieska/III. Senast lagen möttes slutade det med seger för MunU på hemmaplan med 5–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

MunU besegrade LoVe/II och toppar nu tabellen

Segern mot LoVe/II på bortaplan innebär att MunU nu är serieledare i division 7 MÖ-distriktet i fotboll, två poäng före FC Ylivieska/III. FC Ylivieska/III har dessutom en match mer spelad. MunU vann med 5–0 (3–0). För LoVe/II innebär resultatet att man ligger på åttonde plats i tabellen. Det var tolfte matchen i rad utan förlust för MunU. I nästa omgång har MunU FC Goats borta på Keskuskenttä, Kälviä, onsdag 4 september 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast - MunU vill ha revansch i mötet med LoVe/II

Avspark

MunU:s segerrad på fyra raka matcher bröts senast mot EU. Nu match för MunU borta mot LoVe/II i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. LoVe/II bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot HBK II, 6–2. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott när MunU tog emot EU

Hemmalaget MunU och EU tog en poäng var i mötet i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. Matchen slutade 1–1 (1–1). Det var tolfte matchen i rad utan förlust för MunU. MunU:s mål gjordes av Tomas Knuts, EU:s av Matias Hanhikoski. Med två omgångar kvar är MunU i serieledning, medan EU är på sjunde plats. I nästa match möter MunU FC Goats borta på onsdag 4 september 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

MunU vill förlänga fina segersviten mot EU

Avspark

I kväll möter MunU EU på hemmaplan på Skogsvallen, Nykarleby i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. MunU har inför matchen fyra raka segrar, den senaste mot HBK II med 3–1, och ligger nu etta i tabellen. I den senaste matchen för EU fick laget med sig en poäng efter 2–2 mot FC Ylivieska/III. När lagen möttes senast blev resultatet 2–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

MunU ny serieledare efter 3–1 mot HBK II

Det blev 3–1 (0–1) borta för MunU mot HBK II i onsdagens match. Därmed är laget serieledare i division 7 MÖ-distriktet i fotboll, ett poäng före FC Goats, efter 13 spelade matcher. FC Goats har dessutom en match mer spelad. För HBK II betyder resultatet att man är på femte plats i tabellen. I och med detta har MunU hela fyra raka segrar. MunU:s mål gjordes av Didrik Lillas, Kasper Lönnbäck och Tomas Knuts. Rasmus Bjon stod för HBK II:s enda mål. I nästa omgång har HBK II LoVe/II borta på Keskuskenttä, Lohtaja, torsdag 29 augusti 18.30. MunU spelar hemma mot EU onsdag 28 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

MunU vill förlänga fina segersviten mot HBK II

Avspark

I kväll möts HBK II och MunU på Hovsala plan, Kronoby i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. MunU har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot FoBK med 8–0, och ligger nu trea i tabellen. Hemmalaget har fyra matcher i rad utan seger. Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 0–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

MunU utklassade FoBK på hemmaplan

MunU fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot FoBK i division 7 MÖ-distriktet i fotboll med hela 8–0 (3–0). Det betyder att MunU gick obesegrade från planen för tionde matchen i följd. Mikael Nyvall gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Tomas Knuts 2, Alahmad Abdulrahman, Jonas Forsbacka och Kasper Lönnbäck. I tabellen innebär det här att MunU nu ligger på andra plats. FoBK är på nionde och sista plats. I nästa omgång har MunU HBK II borta på Hovsala plan, Kronoby, onsdag 21 augusti 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 7 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 MunU 15 29 30
2 Väsymättömät 15 24 28
3 FC Goats 16 10 28
4 FC Ylivieska/III 15 50 27
5 HBK II 16 -8 23
6 Sääripotku/II 16 1 22
7 EU 15 -30 16
8 LoVe/II 15 -37 12
9 FoBK 15 -39 8

Skytteliga

Mikael Nyvall 10
Didrik Lillas 7
Tomas Knuts 7
Fredrik Hellman 4
Kasper Lönnbäck 3
Markus Mäenpää 3
David Hellman 2
David Krokvik 2
Jonas Forsbacka 2
Omar Khribich 2
Alahmad Abdulrahman 1
Andreas Norrgård 1
Daniel Mohebbi 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.