MunU

5 juli kl 18:30 FC Ylivieska/III - MunU 0-0 Läs mer
Nästa match:
26 juli
LoVe/II - MunU kl 18:30

Mållöst när FC Ylivieska/III tog emot MunU

Fredagens möte på Safarin puistostadion, Ylivieska blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget FC Ylivieska/III eller gästande MunU lyckades få till det i avsluten, och matchen i division 7 MÖ-distriktet i fotboll slutade mållös, 0-0. Resultatet innebär sex raka matcher med poäng för MunU. Det här betyder att FC Ylivieska/III är kvar på sjunde plats, och MunU stannar på fjärde plats, i tabellen. I nästa match möter MunU LoVe/II borta på fredag 26 juli 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka MunU vill förlänga sviten - möter FC Ylivieska/III borta

Avspark

I kväll är det dags för match för FC Ylivieska/III som tar emot MunU hemma på Safarin puistostadion, Ylivieska. MunU har fem matcher i rad utan förlust i division 7 MÖ-distriktet inför mötet med sjundeplacerade FC Ylivieska/III i fotboll. FC Ylivieska/III blev utan poäng i mötet med FC Goats senast. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

David Krokvik tvåmålsskytt för MunU i segern mot FC Goats

MunU vann mötet med FC Goats hemma med 5–2 (3–1) på onsdagen i division 7 MÖ-distriktet. David Krokvik 2, Didrik Lillas, Andreas Norrgård och Mikael Nyvall gjorde målen för MunU, medan Oula Airiola blev tvåmålsskytt för gästerna. MunU ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan FC Goats är på andra plats. MunU tar sig an FC Ylivieska/III i nästa match borta fredag 5 juli 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

MunU möter FC Goats hemma på Gamla plan, Nykarleby i kväll

Avspark

MunU möter FC Goats hemma i kväll i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. MunU har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade FC Goats. FC Goats vann sin senaste match med 4–3 mot FC Ylivieska/III. FC Goats är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott för EU och MunU

Hemmalaget EU och MunU spelade oavgjort i division 7 MÖ-distriktet i fotboll, 2–2 (1–1) på torsdagen. Målgörare för hemmalaget var Sami Paalanen och Roope Kultalahti, och för bortalaget Didrik Lillas och David Hellman. EU stannar därmed på nionde och sista plats, och MunU på fjärde plats, i tabellen. I nästa match möter MunU FC Goats hemma på onsdag 26 juni 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka MunU vill förlänga sviten - möter EU borta

Avspark

I kväll möts EU och MunU på Evijärvi, Keskusurheilukenttä. MunU har tre matcher i rad utan förlust i division 7 MÖ-distriktet inför mötet med bottenlaget EU i fotboll. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot FC Ylivieska/III med 0–25. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst mellan MunU och HBK II på Gamla plan, Nykarleby

Varken hemmalaget MunU eller bortalaget HBK II lyckades spräcka nollan i onsdagens match i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. Matchen slutade 0-0. Det här betyder att MunU är kvar på fjärde plats, och att HBK II fortfarande leder serien. I nästa omgång har MunU EU borta på Evijärvi, Keskusurheilukenttä, torsdag 20 juni 18.30. HBK II spelar hemma mot LoVe/II tisdag 18 juni 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HBK II vill förlänga fina segersviten mot MunU

Avspark

I kväll möter HBK II MunU på bortaplan på Gamla plan, Nykarleby i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. HBK II har inför matchen fyra segrar i rad, den senaste mot FC Ylivieska/III med 3–2, och ligger nu etta i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för MunU, 5–1 mot FoBK på bortaplan.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fredrik Hellman tvåmålsskytt för MunU i segern mot FoBK

MunU vann mötet med FoBK borta med 5–1 (5–0) på fredagen i division 7 MÖ-distriktet. Fredrik Hellman gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Jonas Forsbacka, Omar Khribich och Didrik Lillas, enda målskytt för FoBK blev Christer Backlund. FoBK har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. MunU har sju poäng. MunU tar sig an HBK II i nästa match hemma onsdag 12 juni 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

MunU möter FoBK i division 7 MÖ-distriktet

Avspark

MunU möter FoBK borta i kväll i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. Säsongen har startat dåligt för FoBK, som är helt utan poäng efter tre spelade matcher. MunU har fyra poäng. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot FC Goats med 1–2. I den senaste matchen för MunU fick laget med sig en poäng efter 2–2 mot Väsymättömät.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 7 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 HBK II 8 15 19
2 FC Goats 9 10 17
3 Väsymättömät 9 9 16
4 MunU 8 10 13
5 Sääripotku/II 9 4 12
6 EU 9 -27 10
7 FC Ylivieska/III 7 22 7
8 LoVe/II 7 -26 6
9 FoBK 8 -17 4

Skytteliga

Didrik Lillas 5
Fredrik Hellman 3
Mikael Nyvall 3
David Hellman 2
David Krokvik 2
Omar Khribich 2
Andreas Norrgård 1
Jonas Forsbacka 1
Markus Mäenpää 1
Tomas Knuts 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.