MunU

10 augusti kl 19:00 FoBK - MunU 1-2 Läs mer
Nästa match: MunU - PUF kl 19:00 Läs mer

Simon Häggblom och Tomas Knuts matchvinnare när MunU besegrade FoBK

Det blev uddamålsseger för bortalaget MunU i matchen mot FoBK på Bollplan, Forsby. Laget vann fredagens match i division 7 MÖ-distriktet i fotboll med 2–1 (1–0). Målgörare för MunU blev Simon Häggblom och Tomas Knuts och för FoBK var det Fredrik Forsell som hittade rätt. Med fyra omgångar kvar är FoBK på sjätte plats i tabellen, medan MunU är på tredje plats. I nästa omgång har MunU PUF hemma på Idrottsplan, Jeppo, onsdag 15 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga FoBK möter MunU på hemmaplan

Avspark

Den senaste tiden har varit riktigt tung för FoBK i division 7 MÖ-distriktet, som nu söker efter ett trendbrott hemma mot MunU. Hemmalaget har inför matchen fyra raka förluster, och har halkat ner till sjätte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för MunU, 2–0 mot HBK II på hemmaplan. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för MunU på hemmaplan, 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

MunU:s Robin Björkroth sänkte HBK II

MunU vann hemma mot HBK II i division 7 MÖ-distriktet i fotboll med 2–0 (1–0). Robin Björkroth gjorde båda målen för MunU. Det var HBK II:s sjätte match i rad utan seger. I nästa omgång har MunU FoBK borta på Bollplan, Forsby, fredag 10 augusti 19.00. HBK II spelar hemma mot FC Folk måndag 6 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - HBK II jagar nya poäng mot MunU

Avspark

I kväll möter HBK II MunU på bortaplan på Idrottsplan, Jeppo i division 7 MÖ-distriktet. HBK II som spelar på bortaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 2–2 när man mötte Väsymättömät. Senast lagen möttes slutade det med seger för MunU på bortaplan med 5–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KUF upp i topp efter seger mot MunU

KUF är nu serieledare i division 7 MÖ-distriktet efter seger borta mot MunU. Matchen slutade 0–2 (0–0). KUF leder serien ett poäng före Esse IK III. Esse IK III har dock en match mindre spelad. För MunU betyder resultatet en fjärdeplats i tabellen. I och med detta har KUF:s hela fyra raka segrar. Fredag 27 juli 19.00 spelar MunU borta mot FC Folk. KUF möter PUF borta på Bollplan, Pensala torsdag 26 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Alahmad Abdulrahman och Isak Edman heta när MunU slog Väsymättömät

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för MunU, som vann borta mot Väsymättömät med 2–1 (1–1) i division 7 MÖ-distriktet i fotboll på fredagen. MunU:s mål gjordes av Alahmad Abdulrahman och Isak Edman. Tuomas Puronaho stod för Väsymättömäts enda mål. Onsdag 11 juli 19.00 spelar MunU hemma mot KUF.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 7 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 Esse IK III 10 32 27
2 PUF 10 20 20
3 MunU 9 4 18
4 KUF 9 4 16
5 Väsymättömät 9 10 14
6 FoBK 10 -14 6
7 HBK II 9 -32 4
8 FC Folk 6 -24 0

Skytteliga

Robin Björkroth 5
Tomas Knuts 5
Isak Edman 2
Robert Heselius 2
Alahmad Abdulrahman 1
David Krokvik 1
Fredrik Hellman 1
Niklas Nylund 1
Simon Häggblom 1
Tomas Karf 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.