Friska Viljor

16 juli kl 19:00 PeFF - Friska Viljor 5-2 Läs mer
Nästa match:
25 juli
Sääripotku - Friska Viljor kl 19:00

PeFF vann till slut - efter sju matcher i rad utan seger

PeFF är tillbaka i vinnarspåret igen i division 4 MÖ-distriktet i fotboll. Detta efter seger, 5–2 (3–2), mot Friska Viljor hemma på Falli 1, Bennäs. Det var första segern efter sju matcher i rad utan seger. Yehya Aldeyab gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Urban Snellman, Kristoffer Nylund och Kim Dahlström, målen för Friska Viljor gjordes av Ville Känsälä och Tom Åstrand. Det här betyder att PeFF nu ligger på tionde plats i tabellen, och Friska Viljor är på elfte plats. PeFF tar sig an RyPK-84 i nästa match hemma tisdag 23 juli 19.00. Friska Viljor möter Sääripotku borta torsdag 25 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Friska Viljor vill förlänga sviten - möter PeFF borta

Avspark

I kväll är det dags för match för PeFF som tar emot Friska Viljor hemma på Falli 1, Bennäs. Friska Viljor har fyra matcher i rad utan förlust i division 4 MÖ-distriktet inför mötet med elfteplacerade PeFF i fotboll. Hemmalaget har sju matcher i rad utan seger. När lagen möttes senast blev resultatet 0–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Friska Viljor tog rättvis seger mot TUS

Friska Viljor startade bra i matchen mot TUS på bortaplan på lördagen. Och 2–1-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3–1 i matchen i division 4 MÖ-distriktet i fotboll. Friska Viljors mål gjordes av Tom Åstrand, Oliver Uusitalo och Jussi Rahkola. Andriy Fadeichev stod för TUS:s enda mål. Friska Viljor ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan TUS är på åttonde plats. Nästa motstånd för TUS är LBK. Lagen möts torsdag 25 juli 19.00 på Centralplan, Larsmo. Friska Viljor tar sig an PeFF borta tisdag 16 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Friska Viljor vill förlänga sviten - möter TUS borta

Avspark

I dag är det dags för match för TUS som tar emot Friska Viljor hemma på Forsbackaplan, Terjärv. Friska Viljor har tre matcher i rad utan förlust i division 4 MÖ-distriktet inför mötet med åttondeplacerade TUS i fotboll. TUS blev utan poäng i mötet med NoStars senast. Båda lagen är nya i division 4 MÖ-distriktet i år.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst för Friska Viljor och PeFF på Yxpila idrottsplan

Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Friska Viljor tog emot PeFF i division 4 MÖ-distriktet i fotboll på tisdagen. Matchen slutade därmed 0-0. Det var PeFF:s sjätte match i rad utan seger. Det här betyder att Friska Viljor ligger kvar på elfte plats i tabellen, och PeFF på tionde plats. I nästa match möter Friska Viljor TUS borta på lördag 13 juli 15.00. PeFF möter Esse IK II torsdag 11 juli 19.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - PeFF jagar nya poäng mot Friska Viljor

Avspark

I kväll möts Friska Viljor och PeFF på Yxpila idrottsplan i division 4 MÖ-distriktet i fotboll. PeFF bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Jaro U23, 3–3. Friska Viljor vann sin senaste match med 2–1 mot LBK. Båda lagen är nya i division 4 MÖ-distriktet i år.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jussi Rahkola och Miika Ojala avgjorde borta mot LBK

Det blev en uddamålsseger för Friska Viljor i matchen mot LBK i division 4 MÖ-distriktet i fotboll på måndagen. Laget vann med 2–1 (1–1) borta på Centralplan, Larsmo. Friska Viljors mål gjordes av Jussi Rahkola och Miika Ojala. Vidar Vasara stod för LBK:s enda mål. Det här betyder att LBK är kvar på sjunde plats, och Friska Viljor stannar på elfte plats, i tabellen. I nästa omgång har LBK RyPK-84 borta på Yxpila idrottsplan, måndag 8 juli 19.00. Friska Viljor spelar hemma mot PeFF tisdag 9 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Friska Viljor jagar nya poäng mot LBK

Avspark

I kväll möter Friska Viljor LBK på bortaplan på Centralplan, Larsmo i division 4 MÖ-distriktet i fotboll. Friska Viljor som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 1–1 när man mötte RyPK-84. LBK blev utan poäng i mötet med Esse IK II senast. Gästande Friska Viljor spelade inte i division 4 MÖ-distriktet förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oavgjort för Friska Viljor hemma mot RyPK-84

Lagen delade på poängen när Friska Viljor och gästande RyPK-84 möttes i division 4 MÖ-distriktet i fotboll, på tisdagen. Matchen slutade 1–1 (1–1). Det var Friska Viljors fjärde match i rad utan seger. Målgörare för Friska Viljor var Tomas Djupsund, medan målet för RyPK-84 gjordes av Santeri Pekkala. Det här betyder att Friska Viljor ligger kvar på elfte plats i tabellen, och RyPK-84 sist, på tolfte plats. Friska Viljor tar sig an LBK i nästa match borta måndag 1 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Friska Viljor på segerjakt mot RyPK-84 hemma

Avspark

Friska Viljor jagar en seger när laget möter tolfteplacerade RyPK-84 hemma på Santahaka 1, Kokkola. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 4 MÖ-distriktet i fotboll. RyPK-84:s form är sviktande, och laget förlorade sex matcher i rad, förutom senast då det blev 2–2 när man mötte Jaro U23. Båda lagen är nya i division 4 MÖ-distriktet i år.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 4 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 Esse IK II 12 25 29
2 Jaro U23 13 19 26
3 OuHu 13 20 25
4 GBK II 13 16 25
5 Sääripotku 13 9 21
6 IK Myran 12 0 17
7 LBK 13 2 16
8 TUS 13 -10 15
9 No Stars 13 -5 14
10 PeFF 13 -17 13
11 Friska Viljor 13 -26 12
12 RyPK-84 13 -33 3

Skytteliga

Jussi Rahkola 3
Miika Ojala 3
Tom Åstrand 2
Tomas Djupsund 2
Ville Känsälä 2
Oliver Uusitalo 1
Petri Passoja 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.