Friska Viljor

13 juni kl 19:00 IF Standard - Friska Viljor 1-1 Läs mer
Nästa match:
21 juni
Friska Viljor - Depo kl 19:00

Oavgjort toppmöte mellan Standard och Friska Viljor

Det blev oavgjort, 1–1 (0–1), i matchen mellan de båda topplagen i division 5 MÖ-distriktet i fotboll, Standard och gästande Friska Viljor, på onsdagen. Friska Viljors Olli Välisaari gjorde 1–0 i första halvlek. I andra halvlek jobbade sig Standard in i matchen, och kvitterade genom Fredrik Forsen. I tabellen innebär det här att Standard nu ligger på fjärde plats. Friska Viljor är på andra plats. Nästa motstånd för Standard är Kobolt BK. Lagen möts tisdag 19 juni 18.30 på Östanpå övreplan, Jakobstad. Friska Viljor tar sig an Depo hemma torsdag 21 juni 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Standard möter Friska Viljor hemma på Åvallen, Purmo i kväll

Avspark

Standard spelar hemma mot Friska Viljor i kväll i division 5 MÖ-distriktet. Standard har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade Friska Viljor. Friska Viljor fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1–1 mot Golden Boys.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark insats när Golden Boys tog poäng borta mot Friska Viljor

Golden Boys tog en poäng borta mot starka Friska Viljor. Onsdagens match i division 5 MÖ-distriktet i fotboll slutade 1–1 (0–0). Målgörare för Friska Viljor var Ville Känsälä, medan målen för Golden Boys gjordes av Suresh Maharjan. För hemmalaget betyder resultatet första plats i tabellen. Golden Boys är på sjunde plats. I nästa match möter Friska Viljor Standard borta på onsdag 13 juni 19.00. Golden Boys möter Kobolt BK torsdag 14 juni 19.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tung förlust för Friska Viljor i toppmatchen mot RyPK-84

Det var två topplag som möttes i division 5 MÖ-distriktet i fotboll på måndagen. Nya serieledaren RyPK-84 tog en stark seger på hemmaplan, efter att ha slagit Friska Viljor med 5–1 (2–0). Inför matchen hade Friska Viljor tagit fem raka segrar. Tuomas Hakala gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Petteri Konola, Lasse Hangasmaa och Teemu Polso, målet för Friska Viljor gjordes av Miika Ojala. I tabellen innebär det här att Friska Viljor nu hamnar på andra plats efter matchen. Nästa motstånd för Friska Viljor är Golden Boys. Lagen möts onsdag 6 juni 19.00 på Yxpila idrottsplan.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Friska Viljor vill förlänga fina segersviten mot RyPK-84

Avspark

I kväll är det dags för match för RyPK-84 som tar emot Friska Viljor hemma på Sandhagens konstgräsplan i division 5 MÖ-distriktet. Friska Viljor har inför matchen fem segrar i rad och ligger nu etta i tabellen. RyPK-84 har inför matchen hållit nollan bakåt i fyra matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Friska Viljor.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Friska Viljor tog ny seger mot SieSi

Friska Viljor är svårstoppade för tillfället. När laget mötte SieSi hemma på Sandhagens konstgräsplan på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3–0 (0–0) innebär att Friska Viljor nu har fem segrar i följd i division 5 MÖ-distriktet i fotboll. Resultatet betyder också att Friska Viljor har hållit nollan i tre matcher i rad. Målskyttarna som fixade segern för Friska Viljor var Antti Leppälä, Jussi Rahkola och Jukka-Pekka Laakeri. Friska Viljor stannar därmed i serieledning, och SieSi på tionde plats, i tabellen. Måndag 28 maj 20.30 spelar Friska Viljor borta mot RyPK-84.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Friska Viljor vill förlänga fina segersviten mot SieSi

Avspark

I kväll möter Friska Viljor SieSi på hemmaplan på Sandhagens konstgräsplan i division 5 MÖ-distriktet. Friska Viljor har inför matchen fyra raka segrar, den senaste mot VetU med 4–0 och ligger nu etta i tabellen. Bortalaget har fyra matcher i rad utan seger.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Friska Viljor tog ny seger mot VetU

Friska Viljor är svårstoppade för tillfället. När laget mötte VetU borta på Torpan pallokenttä, Veteli på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0–4 (0–2) innebär att Friska Viljor nu har fyra segrar i följd i division 5 MÖ-distriktet i fotboll. I Friska Viljor blev Antti Leppälä, Matti Ojanperä, Miika Kulla och Jesse Kipponen målskyttar. VetU har sex poäng och Friska Viljor har tolv poäng efter fyra omgångar. I nästa match möter Friska Viljor SieSi hemma på onsdag 23 maj 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Friska Viljor vill förlänga sviten - möter VetU borta

Avspark

I kväll möter Friska Viljor VetU på bortaplan på Torpan pallokenttä, Veteli. Friska Viljor har en svit på tre matcher utan förlust i division 5 MÖ-distriktet inför mötet med VetU. Det blev seger i den senaste matchen för VetU, 3–1 mot TUS hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 5 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 RyPK-84 8 25 24
2 Friska Viljor 8 10 17
3 Reima 8 3 13
4 IF Standard 7 9 12
5 Kobolt BK 7 -6 10
6 Golden Boys 7 2 9
7 VetU 8 -16 9
8 PeFF II 8 -3 7
9 TUS 8 -7 7
10 SieSi 9 -7 5
11 Depo 6 -10 4

Skytteliga

Antti Leppälä 2
Janne Haapala 2
Jussi Rahkola 2
Matti Ojanperä 2
Miika Kulla 2
Tomas Djupsund 2
Ville Känsälä 2
Jesse Kipponen 1
Jukka-Pekka Laakeri 1
Matti Kiviniemi 1
Miika Ojala 1
Olli Välisaari 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.