Reima

15 maj kl 19:30 KUF - Reima 3-4 Läs mer
Nästa match:
27 maj
Såka - Reima kl 19:00

Seger för Reima borta mot KUF

Det blev uddamålsseger för bortalaget Reima i matchen mot KUF på Västerplan, Jakobstad. Laget vann onsdagens match i division 6 MÖ-distriktet i fotboll med 4–3 (2–1). Målskyttarna bakom segern var Mikko Venetpalo, Henri Vallin, Mikko Tastula och Ossi Heiti. Kurt Östman, Joel Sundström och Andreas Svenfelt gjorde målen för KUF. KUF tar sig an Into i nästa match borta tisdag 21 maj 19.30. Reima möter Såka borta måndag 27 maj 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Chanslösa senast – men nu kunde Reima besegra Standard

När Reima och Standard senast gjorde upp var Standard klart bättre och vann med hela 6–0. På lördagen tog Reima revansch genom att vinna med 2–1 (2–1) på bortaplan i division 5 MÖ-distriktet i fotboll. Reima tog ett tidigt grepp om matchen och alla målen i 2–1-segern gjordes alltså under första halvlek. Reimas målskyttar var Petri Isoaho och Toni Sillanpää, medan Lukas Smedlund gjorde målet för Standard.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Standard tar emot Reima i serieavslutningen i division 5 MÖ-distriktet

Avspark

Standard tar emot Reima hemma i sista omgången i dag. Standard har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Reima. Reima vann senast mot Golden Boys med 2–0. När lagen möttes senast, 3 juli på Yxpila idrottsplan, slutade det med seger för Standard med 6–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Reimas Juho Varila sänkte Golden Boys

Reima vann hemma mot Golden Boys i division 5 MÖ-distriktet i fotboll med 2–0 (1–0). Juho Varila gjorde båda målen för Reima. Med en omgång kvar är Reima på åttonde plats i tabellen, och Golden Boys är på sjunde plats. Nästa motstånd för Reima är Standard. Golden Boys tar sig an VetU hemma. Båda matcherna spelas lördag 15 september 14.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Reima på hemmaplan mot Golden Boys i division 5 MÖ-distriktet

Avspark

Niondeplacerade Reima tar emot sjundeplacerade Golden Boys i kväll när den näst sista matchen i division 5 MÖ-distriktet ska spelas på Santahaka 1, Kokkola. Golden Boys vann senast mot PeFF II med 5–2, Reima blev besegrat av RyPK-84. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Golden Boys på hemmaplan, 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Reima jagar nya poäng mot RyPK-84

Avspark

I kväll möts RyPK-84 och Reima på Yxpila idrottsplan i division 5 MÖ-distriktet. Reima bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot SieSi, 5–1. Den senaste matchen för RyPK-84 slutade oavgjort, 1–1, mot PeFF II. När lagen möttes senast, 17 juni på Yxpila idrottsplan, slutade det med seger för RyPK-84 med 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen seger för Reima mot SieSi

Det blev fyra förluster i rad för Reima i division 5 MÖ-distriktet i fotboll. Men hemma mot SieSi kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen på Yxpila idrottsplan slutade 5–1 (2–1). Kaappo Niemelä gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Johannes Kuutsa, Henri Vallin och Pirkka-pekka Ylisuutari, enda målskytt för SieSi blev Aleksi Huhtala. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Reima på nionde plats och SieSi på tionde plats. I nästa match möter Reima RyPK-84 borta på måndag 3 september 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - SieSi jagar nya poäng mot Reima

Avspark

I kväll möter SieSi Reima på bortaplan på Yxpila idrottsplan i division 5 MÖ-distriktet. SieSi som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 1–1 när man mötte PeFF II. Hemmalaget har fyra raka förluster, senaste mot VetU med 2–3. Senast lagen möttes slutade det med seger för Reima på bortaplan med 4–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 6 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 IK Myran II 2 8 6
2 PUF 2 6 6
3 K-Pallo 2 7 3
4 Esse IK III 2 3 3
5 Reima 1 1 3
6 PeFF II 2 -3 3
7 Såka 1 0 1
8 Into 2 -4 1
9 KUF 2 -4 0
10 KPS II 2 -14 0

Skytteliga

Henri Vallin 1
Mikko Tastula 1
Mikko Venetpalo 1
Ossi Heiti 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.