SJK-j

12 september kl 18:00 SJK-j - IK 11-2 Läs mer

Storseger för SJK-j hemma mot IK

SJK-j hade en riktig målfest när man besegrade IK hemma på Jouppilanvuori i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll. SJK-j vann med hela 11–2 (4–1). Bortalagets mål gjordes av Petri Haaparanta som blev tvåmålsskytt. SJK-j stannar därmed på andra plats, och IK på femte plats, i tabellen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när SJK-j krossade Sisu-Pallo II på KTN, Seinäjoki

SJK-j hade inga problem med Sisu-Pallo II i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8–0 (3–0). Segern säkrades av SJK-js målskyttar, Tommi Luopajärvi 2, Tommi Haanpää 2, Juho Korkeala, Elias Kulmala, Lenni Yli-Kiikka och Habibullah Husseini.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast - SJK-j vill ha revansch i mötet med Sisu-Pallo II

Avspark

SJK-js segerrad på tre raka matcher bröts senast mot SuSi. Nu match för SJK-j hemma mot Sisu-Pallo II i division 5 Division 5 Vasadistriktet. Bortalaget har fyra raka förluster, senaste mot TeTe med 2–3. När lagen möttes senast, 2 juli på KTN, Seinäjoki, slutade det med seger för SJK-j med 4–3.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SuSi fortsätter att vinna - har nu fem raka segrar

Det går fortsatt bra för SuSi i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll. På tisdagen mötte laget SJK-j på Roparnäs och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot SJK-j blev 2–0 (0–0). Första halvlek var mållös, i andra halvlek var SuSi det starkaste laget. Målgörare för SuSi var Jouni Pakkanen och Marko Hjerpe, som gjorde ett mål var. För SuSi gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan SJK-j är på andra plats. I nästa omgång har SuSi ABC borta på Vasklot, fredag 14 september 18.00. SJK-j spelar hemma mot Sisu-Pallo II tisdag 11 september 18.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SuSi med fyra segrar i rad möter SJK-j

Avspark

I kväll möts SuSi och SJK-j på Roparnäs i division 5 Division 5 Vasadistriktet. SuSi har fyra raka segrar, den senaste mot Sisu-Pallo II med 4–1, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. SJK-j har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 0–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SJK-j segrade mot APV på hemmaplan

SJK-j vann tisdagens match hemma mot APV i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll. I halvtid ledde laget med 2–1, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3–1. Tommi Luopajärvi, Matti Vähäpesola och Joni Rintatalo gjorde målen för SJK-j, medan Veli Vainionpää nätade för APV. Med två omgångar kvar är SJK-j på andra plats i tabellen, medan APV är på sjätte plats. I nästa omgång har SJK-j SuSi borta på Roparnäs, tisdag 4 september 18.30. APV spelar hemma mot ABC lördag 8 september 14.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Konsta Kivipelto fixade segern för SJK-j i matchen mot Karhu

Det blev ett hattrick för SJK-js Konsta Kivipelto i matchen mot Karhu i division 5 Division 5 Vasadistriktet i fotboll. SJK-j vann på bortaplan med 5–0 (3–0). Övriga mål för bortalaget gjordes av Berat Akdogan och Severi Vuorela. Resultatet innebär att Karhu nu har fem förluster i rad. Tisdag 28 augusti spelar Karhu borta mot ABC 19.00 och SJK-j mot APV hemma 18.00 på KTN, Seinäjoki.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Karhu med fyra raka förluster i bagaget möter SJK-j

Avspark

Karhu är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 5 Division 5 Vasadistriktet, och skulle behöva ta poäng mot andraplacerade SJK-j hemma på Keskuskenttä, Kauhajoki. Inför matchen har hemmalaget fyra raka förluster. Det blev seger i den senaste matchen för SJK-j, 4–3 mot ABC/Strömsö hemma. SJK-j vann lagens senaste möte med 10–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 5 Vasadistriktet

# Lag S MS P
1 ABC/Strömsö 22 42 52
2 SJK-j 22 71 50
3 IF Hoppet 22 57 48
4 IK 22 36 46
5 SuSi 22 30 45
6 FC KoMu 22 0 31
7 APV 22 16 29
8 Sundom IF II 22 -9 27
9 ABC 22 -17 23
10 TeTe 22 -30 17
11 Sisu-Pallo II 22 -33 15
12 Karhu 22 -163 0

Skytteliga

Joni Rintatalo 16
Habibullah Husseini 8
Tommi Luopajärvi 8
Aatu Metsä-Ketelä 7
Konsta Kivipelto 6
Juska Päivänurmi 5
Lenni Yli-Kiikka 4
Matti Vähäpesola 4
Aapo Kuivila 3
Joel Hyytinen 3
Joonas Kuivalainen 3
Oskar Pihlaja 3
Arttu Keskinen 2
Johan Lamberg 2
Joona Lindgren 2
Juho Korkeala 2
Lauri Pelkkala 2
Niko Uutela 2
Tommi Haanpää 2
Berat Akdogan 1
Elias Kulmala 1
Iiro Hautala 1
Juuso Takanen 1
Mikael Uusi-Hakala 1
Nicolas Kivimäki 1
Nuutti Salo 1
Severi Vuorela 1
Teemu Ala-Ranta 1
Tommi Niskanen 1
Toni Ketola 1
Topi Lappalainen 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.