Seger för HJK i toppmötet med PK-35 Vantaa

HJK tog en tung seger på bortaplan mot PK-35 Vantaa i toppmötet i Nationella ligan i fotboll på måndagen. Matchen slutade 1-3 (1-2).

Med tre omgångar kvar är PK-35 Vantaa på tredje plats i tabellen, och HJK är på andra plats. Sex poäng skiljer lagen åt.

I och med detta har HJK hela fem raka segrar.

HJK:s målskyttar var Veera Hellman, Oona Sevenius och Jenna Topra, medan Karoliina Autio gjorde målet för PK-35 Vantaa.

På lördag 13 augusti 15.00 spelar PK-35 Vantaa borta mot KuPS, och HJK hemma mot NJS.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segersviten bröts senast för PK-35 Vantaa som nu möter HJK

Avspark

PK-35 Vantaa fick segersviten på fyra raka segrar bruten i förra omgången mot HPS, matchen slutade 0-1. Nu match hemma mot HJK i Nationella ligan i fotboll. HJK har inför matchen hållit nollan bakåt i fyra matcher i rad, en tuff svit att knäcka för PK-35 Vantaa.

Senast lagen möttes slutade det med seger för PK-35 Vantaa på bortaplan med 1-0.

HJK är obesegrade på bortaplan, efter fem segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för HPS mot PK-35 Vantaa – Aino-Marja Lehtinen matchhjälte

HPS vann hemmamatchen mot PK-35 Vantaa i Nationella ligan i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Aino-Marja Lehtinen.

HPS har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan PK-35 Vantaa har fyra vinster och en förlust. Det här var HPS:s andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också PK-35 Vantaas andra uddamålsförlust.

Med fyra omgångar kvar är HPS på sjätte plats i tabellen, och PK-35 Vantaa är på andra plats.

Lördag 6 augusti 14.00 spelar HPS hemma mot KuPS. PK-35 Vantaa möter HJK hemma måndag 8 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PK-35 Vantaa med fyra raka segrar möter HPS

Avspark

I dag möts HPS och PK-35 Vantaa i Nationella ligan i fotboll. Segern senast med 4-2 mot Ilves gör att PK-35 Vantaa har fyra segrar i rad, och är tvåa i serien. HPS spelade Åland United senast och förlorade.

När lagen möttes senast, 29 april, slutade det med seger för PK-35 Vantaa med 2-1.

PK-35 Vantaa är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka PK-35 Vantaa tog ännu en seger

PK-35 Vantaa fortsätter starkt i Nationella ligan i fotboll. När laget mötte Ilves borta på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-2 (1-0). I och med detta har PK-35 Vantaa fyra segrar i rad.

Målgörare för Ilves var Nella Kettunen och Sofia Laine, medan PK-35 Vantaas mål gjordes av Karoliina Autio, Sanna Saarinen och Anna Vlasoff. Ett av PK-35 Vantaas mål var ett självmål.

Ilves har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Ilves ligger kvar på åttonde plats i tabellen, och PK-35 Vantaa på andra plats.

I nästa match möter Ilves NJS borta på lördag 30 juli 17.00. PK-35 Vantaa möter HPS söndag 31 juli 14.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PK-35 Vantaa möter Ilves och jagar tredje raka segern

Avspark

I kväll möter PK-35 Vantaa Ilves på bortaplan i Nationella ligan i fotboll. Tre segrar i rad, den senaste mot ONS med 6-1, gör att PK-35 Vantaa är nu på andra plats i tabellen. Det blev förlust för Ilves mot PK 35 Helsinki senast.

PK-35 Vantaa vann lagens senaste möte med 5-2.

PK-35 Vantaa är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PK-35 Vantaa utklassade ONS på bortaplan

PK-35 Vantaa fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot ONS i Nationella ligan i fotboll med 6-1.

Segern var PK-35 Vantaas åttonde på de senaste tio matcherna.

ONS har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, ONS på nionde plats och PK-35 Vantaa på andra plats.

I nästa omgång har ONS FC Honka borta, lördag 23 juli 16.00. PK-35 Vantaa spelar borta mot Ilves söndag 24 juli 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter 28 dagars uppehåll: ONS möter PK-35 Vantaa

Avspark

Matchledigheten är över och PK-35 Vantaa gästar i dag ONS i Nationella ligan i fotboll. PK-35 Vantaa har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade ONS. ONS blev utan poäng i senaste matchen, mot KuPS.

När lagen möttes senast, 27 mars, slutade det med seger för PK-35 Vantaa med 2-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för PK-35 Vantaa hemma mot FC Honka

Det blev uddamålsseger för hemmalaget PK-35 Vantaa i matchen mot FC Honka. Laget vann fredagens match i Nationella ligan i fotboll med 3-2 (1-1).

Segern var PK-35 Vantaas åttonde på de senaste tio matcherna.

Bakom de tre poängen för PK-35 Vantaa låg mål från Roosa Bröijer, Wilma Forsblom och Elina Mankki, medan Inka Kaivola och Milla Punsar gjorde FC Honkas mål.

PK-35 Vantaa har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan FC Honka har tre oavgjorda och två förluster. Det här var PK-35 Vantaas femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också FC Honkas sjätte uddamålsförlust.

PK-35 Vantaas nya tabellposition är andra plats, medan FC Honka är på sjunde plats.

PK-35 Vantaa tar sig an ONS i nästa match borta söndag 17 juli 14.00. FC Honka möter ONS hemma lördag 23 juli 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka FC Honka jagar ny seger mot PK-35 Vantaa på bortaplan

Avspark

I kväll möter FC Honka PK-35 Vantaa på bortaplan i Nationella ligan i fotboll. FC Honka har tre matcher i rad med poäng inför mötet med tredjeplacerade PK-35 Vantaa. Det blev seger i den senaste matchen för PK-35 Vantaa, 5-0 mot NJS hemma.

När lagen möttes senast, 16 april, slutade det med seger för PK-35 Vantaa med 2-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.