Sofia Määttä matchhjälte för Ilves borta mot PK 35 Helsinki

Matchens enda mål stod Sofia Määttä för i andra halvleken när Ilves vann i Nationella ligan i fotboll med 1–0 (0–0) mot PK 35 Helsinki på bortaplan.

Det här betyder att PK 35 Helsinki slutar på sjätte plats, och Ilves på åttonde plats. PK 35 Helsinki är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Serieavslutning när PK 35 Helsinki möter Ilves

Avspark

I dag spelar PK 35 Helsinki hemma mot Ilves i sista omgången i Nationella ligan i fotboll. Ilves form är sviktande, och laget förlorade nio matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot PK-35 Vantaa med 4–1. Gästerna har fem raka förluster, senaste mot JyPK med 1–3.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för PK 35 Helsinki, med 1–0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter nio förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Ilves

Matchen mellan Ilves och PK-35 Vantaa slutade 4–1 (3–1). Ett skönt trendbrott för Ilves. Laget hade före lördagens hemmamatch nio förluster i rad i Nationella ligan i fotboll.

Målgörare för Ilves blev Armi Heikkilä, Jenni Kantanen, Sofia Maatta och Silja Tuominen och för PK-35 Vantaa var det Wilma Forsblom som hittade rätt.

Med en omgång kvar är Ilves på nionde plats i tabellen, medan PK-35 Vantaa är på åttonde plats.

Ilves tar sig an PK 35 Helsinki i nästa match borta söndag 8 november 14.00. PK-35 Vantaa möter samma dag 15.00 TPS hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ilves tar emot PK-35 Vantaa i näst sista omgången

Avspark

Näst sista omgången i Nationella ligan i fotboll spelas i dag när Ilves möter sjundeplacerade PK-35 Vantaa. Hemmalaget har nio raka förluster, senaste mot JyPK med 1–2. Bortalaget har fem raka förluster, senaste mot Åland United med 0–2.

Senast lagen möttes slutade det med seger för PK-35 Vantaa på hemmaplan med 1–0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark andra halvlek räckte för JyPK mot Ilves

Första halvlek var mållös i matchen mellan JyPK och gästande Ilves på lördagen. I andra halvlek var det dock JyPK som tog greppet och vann till slut med 2–1 i Nationella ligan.

Målgörare för JyPK var Henna Honkanen och Henni Rinkinen, medan Ilves enda mål gjordes av Aino Rasinen.

Med två omgångar kvar är JyPK på åttonde plats i tabellen, och Ilves är på nionde plats.

Lördag 31 oktober 14.00 spelar JyPK borta mot PK 35 Helsinki. Ilves möter PK-35 Vantaa hemma söndag 1 november 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Ilves möter JyPK på bortaplan

Avspark

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Ilves i Nationella ligan i fotboll, och nu söker laget efter ett trendbrott borta mot niondeplacerade JyPK. Bortalaget har inför matchen åtta raka förluster, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. JyPK förlorade sin senaste match med 0–1 mot TiPS.

Ilves vann lagens senaste möte med 3–1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tungt för formsvagt Ilves – förlust mot TPS

Det räcker inte hela vägen till seger för Ilves. Det står klart efter 2–4 (0–2) hemma mot TPS. Det var Ilves åttonde match i rad utan seger i Nationella ligan i fotboll.

Målgörare för Ilves var Moona Talka och Aino Varkoi, medan TPS:s mål gjordes av Amalia Harkonen, Gabriela Pelogi och Patricia Trask. Ett av TPS:s mål var ett självmål.

Med tre omgångar kvar är Ilves på åttonde plats i tabellen, medan TPS är på tionde plats.

I nästa match möter Ilves JyPK borta och TPS möter TiPS hemma. Båda matcherna spelas lördag 17 oktober 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ilves med sju raka förluster i bagaget möter TPS

Avspark

Ilves är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot TPS hemma. Inför matchen har hemmalaget sju raka förluster i Nationella ligan i fotboll och ligger just nu åtta i tabellen. TPS fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med HJK senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Ilves på bortaplan med 3–0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KuPS slog Ilves efter Gentjana Rochis dubbel

Det blev KuPS som gick segrande ur mötet med Ilves i Nationella ligan i fotboll på hemmaplan, med 3–1 (1–0).

Segern var KuPS:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Gentjana Rochi gjorde två mål och Aino Kröger ett mål för KuPS, målet för Ilves gjordes av Jenni Kantanen.

Med fyra omgångar kvar är KuPS på fjärde plats i tabellen, medan Ilves är på åttonde plats.

Lördag 10 oktober spelar KuPS borta mot PK-35 Vantaa 16.00 och Ilves mot TPS hemma 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KuPS möter Ilves i första matchen efter uppehållet

Avspark

Den 21 dagar långa ledigheten är över i dag när KuPS möter Ilves på hemmaplan i Nationella ligan i fotboll. Bortalaget har sex förluster i rad, senaste mot Åland United med 1–3. KuPS har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Ilves.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för KuPS på bortaplan, 3–1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.