Ilves

7 augusti kl 15:00 Ilves - ONS Oulu 1-0 Läs mer
Nästa match:
13 augusti
ONS Oulu - PK 35 Helsingfors kl 14:00

Sofia Määttä avgjorde när Ilves sänkte ONS

Målet i andra halvleken av Sofia Määttä blev matchens enda. Ilves vann med 1-0 (0-0) hemma mot ONS i Nationella ligan i fotboll.

Ilves har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan ONS har en oavgjord och fyra förluster. Det här var Ilves andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också ONS:s fjärde uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Ilves på åttonde plats i tabellen, och ONS är på nionde plats.

Lördag 13 augusti spelar Ilves borta mot Åland United 17.00 och ONS mot PK 35 Helsinki hemma 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – ONS jagar nya poäng mot Ilves

Avspark

I dag möter ONS Ilves på bortaplan i Nationella ligan i fotboll. ONS hade fyra matcher i rad med förluster. Men den dystra raden bröts, när det blev lika mot Åland United, 1-1 i senaste matchen. Det blev seger i den senaste matchen för Ilves, 4-2 mot NJS på bortaplan.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Ilves, med 3-0.

ONS har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot NJS. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ilves vann till slut – efter sju matcher i rad utan seger

Ilves är tillbaka i vinnarspåret igen i Nationella ligan i fotboll. Detta efter seger, 4-2 (1-0), mot NJS borta. Det var första segern efter sju matcher i rad utan seger.

Målgörare för NJS var Ella Leskelä, medan Ilves mål gjordes av Heta Olmala 2, Pipsa Saarilahti och Silja Tuominen. Ett av NJS:s mål var ett självmål.

NJS har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Ilves har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med fyra omgångar kvar är NJS sist i serien, och Ilves är på åttonde plats.

Lördag 6 augusti 16.00 spelar NJS hemma mot FC Honka. Ilves möter ONS hemma söndag 7 augusti 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

NJS med åtta raka förluster i bagaget möter Ilves

Avspark

NJS är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot åttondeplacerade Ilves hemma. Inför matchen har hemmalaget åtta förluster i rad i Nationella ligan i fotboll och ligger just nu tia i tabellen. Ilves spelade PK-35 Vantaa senast och förlorade.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 0-0.

Ilves har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot ONS. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka PK-35 Vantaa tog ännu en seger

PK-35 Vantaa fortsätter starkt i Nationella ligan i fotboll. När laget mötte Ilves borta på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-2 (1-0). I och med detta har PK-35 Vantaa fyra segrar i rad.

Målgörare för Ilves var Nella Kettunen och Sofia Laine, medan PK-35 Vantaas mål gjordes av Karoliina Autio, Sanna Saarinen och Anna Vlasoff. Ett av PK-35 Vantaas mål var ett självmål.

Ilves har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Ilves ligger kvar på åttonde plats i tabellen, och PK-35 Vantaa på andra plats.

I nästa match möter Ilves NJS borta på lördag 30 juli 17.00. PK-35 Vantaa möter HPS söndag 31 juli 14.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PK-35 Vantaa möter Ilves och jagar tredje raka segern

Avspark

I kväll möter PK-35 Vantaa Ilves på bortaplan i Nationella ligan i fotboll. Tre segrar i rad, den senaste mot ONS med 6-1, gör att PK-35 Vantaa är nu på andra plats i tabellen. Det blev förlust för Ilves mot PK 35 Helsinki senast.

PK-35 Vantaa vann lagens senaste möte med 5-2.

PK-35 Vantaa är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Emilia Kupsanen matchhjälte för PK 35 Helsinki hemma mot Ilves

Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Emilia Kupsanen när PK 35 Helsinki vann i Nationella ligan i fotboll med 1-0 (0-0) mot Ilves på hemmaplan.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för PK 35 Helsinki.

PK 35 Helsinki har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Ilves har en oavgjord och fyra förluster. Det här var PK 35 Helsinkis tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ilves andra uddamålsförlust.

Det här betyder att PK 35 Helsinki är kvar på femte plats, och Ilves stannar på åttonde plats, i tabellen.

Lördag 23 juli 15.00 spelar PK 35 Helsinki borta mot HJK. Ilves möter PK-35 Vantaa hemma söndag 24 juli 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Ilves jagar nya poäng mot PK 35 Helsinki

Avspark

I dag är det dags för PK 35 Helsinki att ta sig an Ilves i Nationella ligan i fotboll. Ilves tunga förslustsvit, fyra matcher i rad med förlust, tog slut senast, när det blev lika mot FC Honka, 1-1. PK 35 Helsinki har fem matcher i rad utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Ilves.

PK 35 Helsinki vann lagens senaste möte med 2-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Ilves

Matchen mellan FC Honka och Ilves slutade 1-1 (0-1). Ett skönt trendbrott för Ilves, även om det inte blev seger. Laget hade före lördagens bortamatch fyra förluster i rad i Nationella ligan i fotboll.

Det var FC Honkas sjätte match i rad utan seger.

I halvtid ledde Ilves matchen med 1-0, efter mål av Silja Tuominen. Men i andra halvlek jobbade sig FC Honka in i matchen, och kvitterade genom Saana Hartikainen.

FC Honka har tre oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Ilves har en oavgjord och fyra förluster. Det här var FC Honkas tredje oavgjorda match den här säsongen.

FC Honka stannar därmed på sjunde plats, och Ilves på åttonde plats, i tabellen.

FC Honka tar sig an PK-35 Vantaa i nästa match borta fredag 17 juni 19.00. Ilves möter PK 35 Helsinki borta lördag 18 juni 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlusttyngt Ilves möter FC Honka borta

Avspark

Ilves har haft det motigt i Nationella ligan i fotboll senaste tiden, och är ur form inför matchen borta mot sjundeplacerade FC Honka. Bortalaget har fyra raka förluster, och har halkat ner till åttonde plats. FC Honka fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2-2 mot PK 35 Helsinki.

Ilves vann lagens senaste möte med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nationella ligan

# Lag S MS P
1 KuPS 16 64 45
2 HJK 15 27 35
3 PK-35 Vanda 15 19 34
4 Åland United 15 18 28
5 PK 35 Helsingf 15 -4 20
6 HPS 15 -7 17
7 Honka 16 -5 15
8 Ilves 15 -19 14
9 ONS Oulu 15 -41 5
10 NJS 15 -52 2

Skytteliga

Heta Olmala 2
Pipsa Saarilahti 2
Saana Tuomala 2
Silja Tuominen 2
Sofia Määttä 2
Sofia Laine 2
Jenni Kantanen 1
Nella Kettunen 1
Pessia Purhonen 1