FC Folk

FC Folk mot Esse IK III på Urheilukenttä, Haapavesi i näst sista omgången

Avspark

Division 7 MÖ-distriktet är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för åttondeplacerade FC Folk väntar ett möte med serieledande Esse IK III som gästar Urheilukenttä, Haapavesi i kväll. Esse IK III har inför matchen en vinstsvit på sex segrar i rad. När lagen möttes senast, 6 juli på Bollplan, Överesse, slutade det med seger för Esse IK III med 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem förluster i rad - nu hoppas FoBK på seger mot FC Folk

Avspark

FoBK jagar en seger när laget möter åttondeplacerade FC Folk borta på Urheilukenttä, Haapavesi. Inför kvällens match har bortalaget fem förluster i rad i division 7 MÖ-distriktet, och har halkat ner till sjätte plats i tabellen. Senast lagen möttes slutade det med seger för FoBK på hemmaplan med 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segersviten bröts senast - nu jagar KUF revansch i mötet med FC Folk

Avspark

KUF fick se sin segersvit bruten senast mot PUF efter fyra raka segrar, matchen slutade 2–3. Nu match hemma, och chans till revansch, mot FC Folk i division 7 MÖ-distriktet. När lagen möttes senast, 1 juni på Urheilukenttä, Haapavesi, slutade det med seger för KUF med 7–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Match igen när FC Folk tar emot Väsymättömät

Avspark

Första matchen efter uppehållet spelas i kväll när FC Folk möter Väsymättömät hemma på Urheilukenttä, Haapavesi i division 7 MÖ-distriktet. Hemmalaget har sex förluster i rad, senaste mot Esse IK III med 0–3. Gästerna har tre raka förluster, senaste mot MunU med 1–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Esse IK III toppar tabellen efter seger mot FC Folk

Esse IK III är ny serieledare i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. Detta efter hemmaseger med 3–0 mot FC Folk. Esse IK III leder nu serien med två poäng före KUF. KUF har dessutom en match mer spelad. FC Folk ligger däremot på åttonde plats. Efter segern har nu Esse IK III fem raka segrar. FC Folk har sex förluster i rad. I nästa match möter Esse IK III PUF borta på tisdag 10 juli 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Esse IK III med fyra segrar i rad möter FC Folk

Avspark

I kväll är det dags för match för Esse IK III som tar emot FC Folk hemma på Bollplan, Överesse i division 7 MÖ-distriktet. Esse IK III har fyra segrar i rad, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Bortalaget har fem förluster i rad, senaste mot PUF med 1–6.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 7 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 Esse IK III 13 40 36
2 PUF 13 30 29
3 KUF 13 9 25
4 MunU 13 -9 19
5 Väsymättömät 12 11 18
6 FoBK 13 -18 7
7 HBK II 13 -39 5
8 FC Folk 6 -24 0
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.