LoVe/II

17 augusti kl 15:00 LoVe/II - Väsymättömät 0-2 Läs mer
Nästa match:
29 augusti
LoVe/II - HBK II kl 18:30

FoBK vill bryta tunga trenden hemma mot LoVe/II

Avspark

Bottenlaget FoBK har åtta matcher i rad utan seger i division 7 MÖ-distriktet inför kvällens match på hemmaplan mot åttondeplacerade LoVe/II i fotboll. Bortalaget har tre matcher i rad utan seger. Gästande LoVe/II spelade inte i division 7 MÖ-distriktet förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Joonas Harju och Harri Aspfors matchvinnare när Väsymättömät vann mot LoVe/II

Väsymättömät tog en säker seger på bortaplan mot LoVe/II i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. Matchen slutade 0–2 (0–1) efter mål av Joonas Harju och Harri Aspfors. Det här betyder att Väsymättömät ligger på fjärde plats i tabellen, och LoVe/II är på åttonde plats. I nästa match möter LoVe/II FoBK borta och Väsymättömät möter Sääripotku/II hemma. Båda matcherna spelas fredag 23 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I dag spelar LoVe/II hemma mot Väsymättömät

Avspark

Dags för match - LoVe/II möter Väsymättömät på hemmaplan på Keskuskenttä, Lohtaja i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. Båda lagen förlorade senast, LoVe/II:s match mot Sääripotku/II slutade 2–5 och Väsymättömäts möte med MunU blev 2–3. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sääripotku/II slog LoVe/II på hemmaplan

Det blev Sääripotku/II som vann mötet i division 7 MÖ-distriktet i fotboll på hemmaplan mot LoVe/II, med 5–2 (1–1). Målgörarna för Sääripotku/II var Jesse Roukala, Arttu Koivisto, Eero Hietamäki, Juho Paananen och Joonatan Liedes. Eetu Jelekäinen och Markus Kangasvieri gjorde LoVe/II:s mål. Det här betyder att Sääripotku/II ligger på sjätte plats i tabellen, och LoVe/II är på åttonde plats. I nästa match möter Sääripotku/II Väsymättömät borta på fredag 23 augusti 19.00. LoVe/II möter Väsymättömät lördag 17 augusti 15.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka MunU vill förlänga sviten - möter LoVe/II borta

Avspark

I kväll är det dags för match för LoVe/II som tar emot MunU hemma på Kitinkankaan urheilukenttä, Kannus. MunU har en svit på sex matcher utan förlust i division 7 MÖ-distriktet inför mötet med åttondeplacerade LoVe/II i fotboll. LoVe/II bröt sin förlustsvit på fem matcher med förlust senast, när det blev vinst mot HBK II, 3–2. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HBK II tappade ledning och fick se sig besegrat

HBK II spelade bra och ledde med 2–1 efter första halvlek i matchen i division 7 MÖ-distriktet i fotboll mot LoVe/II på Hovsala plan, Kronoby. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 2–3, för HBK II. HBK II:s mål gjordes av Rasmus Bjon och Christian Hagnäs, LoVe/II:s av Timi Kopsala 2 och Roope Heinonen. Resultatet innebär att HBK II fortsätter toppa tabellen och LoVe/II ligger på åttonde plats i tabellen. I nästa omgång har HBK II EU borta på Evijärvi, Keskusurheilukenttä, torsdag 1 augusti 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för HBK II att ta sig an LoVe/II på hemmaplan

Avspark

Dags för match - HBK II möter LoVe/II på hemmaplan på Hovsala plan, Kronoby i division 7 MÖ-distriktet i fotboll. Bortalaget har fem förluster i rad, senaste mot FC Ylivieska/III med 0–3. Det blev seger i den senaste matchen för HBK II, 5–0 mot FoBK hemma. LoVe/II är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Ylivieska/III slog LoVe/II efter Tuomas Nummelas dubbel

Det blev FC Ylivieska/III som gick segrande ur mötet i division 7 MÖ-distriktet på hemmaplan mot LoVe/II, med 3–0 (1–0). Resultatet innebär att LoVe/II nu har fem förluster i rad. Tuomas Nummela gjorde två och Tuomas Nikula ett mål för FC Ylivieska/III. I tabellen innebär det här att FC Ylivieska/III nu ligger på sjätte plats. LoVe/II är på åttonde plats. I nästa omgång har FC Ylivieska/III FoBK hemma på Safarin puistostadion, Ylivieska, fredag 19 juli 18.30. LoVe/II spelar borta mot HBK II tisdag 23 juli 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fyra förluster i rad - nu hoppas LoVe/II på seger mot FC Ylivieska/III

Avspark

LoVe/II jagar en seger när laget möter sjundeplacerade FC Ylivieska/III borta på Safarin puistostadion, Ylivieska. Inför kvällens match har bortalaget fyra förluster i rad i division 7 MÖ-distriktet i fotboll, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. FC Ylivieska/III fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0–0 mot MunU. Båda lagen är nya i division 7 MÖ-distriktet i år.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Division 7 MÖ-distriktet

# Lag S MS P
1 MunU 12 24 25
2 Väsymättömät 14 15 25
3 FC Ylivieska/III 14 48 24
4 FC Goats 13 11 24
5 HBK II 13 2 20
6 Sääripotku/II 13 -1 16
7 EU 13 -27 15
8 LoVe/II 11 -33 9
9 FoBK 13 -39 5

Skytteliga

Timi Kopsala 4
Eetu Jelekäinen 2
Tom Åstrand 2
Eetu Leppänen 1
Elias Ritola 1
Harri Keskisipilä 1
Markus Kangasvieri 1
Roope Heinonen 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.