ÖBK

ÖBK - APV 5-3

Formstarka Virkiä II vill förlänga sviten - möter ÖBK borta

Avspark

I dag är det dags för match för ÖBK som tar emot Virkiä II hemma på Jouppilanvuori. Virkiä II har fyra matcher i rad utan förlust i division 6 Kutonen Yläloppusarja inför mötet med ÖBK i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för ÖBK, 5–3 mot APV på hemmaplan.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

ÖBK på hemmaplan mot Ponnistus II i division 6 Vasadistriktet 2

Avspark

Serieledande ÖBK tar emot tiondeplacerade Ponnistus II i kväll när den näst sista matchen i division 6 Vasadistriktet 2 i fotboll ska spelas på Ravirata 1, Seinäjoki. Det blev seger i den senaste matchen för ÖBK, 5–2 mot Virkiä II hemma. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

ÖBK tog rättvis seger mot Virkiä II

ÖBK startade bra i matchen mot Virkiä II på bortaplan på måndagen. Och 2–0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 5–2 i matchen i division 6 Vasadistriktet 2 i fotboll. Antti Palomäki och Niko Metsänranta gjorde två mål var för ÖBK. Matti Lähde gjorde också ett mål för ÖBK, målen för Virkiä II gjordes av Juuso Kara och Samuel Korpela. Nästa motstånd för Virkiä II är Karhu. Lagen möts torsdag 27 juni 18.00 på Keskuskenttä, Kauhajoki. ÖBK tar sig an Ponnistus II hemma onsdag 26 juni 18.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Virkiä II möter ÖBK hemma på Kiviristi 1 i kväll

Avspark

Virkiä II spelar hemma på Kiviristi 1 mot ÖBK i division 6 Vasadistriktet 2 i fotboll i kväll. Virkiä II har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med serieledande ÖBK. ÖBK vann senast mot KuRy Experience med 11–3. Gästande ÖBK spelade inte i division 6 Vasadistriktet 2 förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

ÖBK utklassade KuRy Experience på hemmaplan

ÖBK fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot KuRy Experience i division 6 Vasadistriktet 2 i fotboll med hela 11–3 (4–1). Det blev ett riktigt målfyrverkeri för ÖBK:s Antti Palomäki, som stod för hela åtta mål i matchen. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Dave Haukkala 2 och Iiro Kiviluoma, målen för KuRy Experience gjordes av Mikko Lenkkeri, Topi Markkila och Sami Perälä. Med tre omgångar kvar är ÖBK i serieledning, medan KuRy Experience är på sjunde plats. Måndag 17 juni möter ÖBK Virkiä II borta 18.00 och KuRy Experience möter Ponnistus II borta 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga KuRy Experience på segerjakt mot ÖBK borta

Avspark

KuRy Experience jagar en seger när laget möter serieledande ÖBK borta på KTN, Seinäjoki. Inför dagens match har bortalaget fyra matcher i rad utan seger i division 6 Vasadistriktet 2 i fotboll. ÖBK förlorade sin senaste match med 1–6 mot KuRy. Båda lagen är nya i division 6 Vasadistriktet 2 i år.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.